Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,594 Members 53,939 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Note 3 not registered on network

Tip us?
 
tambacto2
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 5
Join Date: May 2014
No used all these solutions nothing :s
 
RonnyMuh
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by tambacto2 View Post
No used all these solutions nothing :s
Did you update to 4.4.2 too? Because thats when mine stopped working. Maybe its the update that destroyed somehting, for the AT&T versions they had quite some problems as i read online...
 
xclub_101
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 307
Posts: 1,091
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by tambacto2 View Post
No used all these solutions nothing :s
If everything else fails try to write in Odin (or better yet in Mobile Odin Pro) just the modem - and aim for an older version, something like MI6 (present in MI7 firmware) or MJ1. With Mobile Odin Pro you MUST be on stock recovery and it will work perfectly first time, with normal Odin there are some reports that you might need to write it twice or something like that - search around.
N9005 Universal Root De La Vega / Mobile Odin Pro, Knox 0x0, MJ7
 
RonnyMuh
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by xclub_101 View Post
If everything else fails try to write in Odin (or better yet in Mobile Odin Pro) just the modem - and aim for an older version, something like MI6 (present in MI7 firmware) or MJ1. With Mobile Odin Pro you MUST be on stock recovery and it will work perfectly first time, with normal Odin there are some reports that you might need to write it twice or something like that - search around.
Tried that, had the same problems with the MI6, and with the MJ1 it got stock when i tried to unlock it...I was on the Xnote ROM though, Ill once again will try flashing the stock rom...
 
chg1282002
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 234
Join Date: Apr 2007
did you try another sim card ?
Samsung Note 3 LTE ( Sim Free )
Baseband Version : N9005XXUENB1 ( 4.4.2 )
iPhone 5 IOS 7.1 ( 11D167 ) Factory Unlocked
 
RonnyMuh
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2014
Sadly, the sim card works in my Note 2 without any problems... I think its sth that got physically destroyed somehow. When i plug it into the charger is says "stopped charging battery too cold"
The Following User Says Thank You to RonnyMuh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dtr145r
Old
#17  
dtr145r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 270
Posts: 1,242
Join Date: Nov 2010
Location: pennsylvania
Quote:
Originally Posted by vndnguyen View Post
Did you test your sim card and make sure it is ok? Try to out this sim card into another phone and make sure it works? Put another gud sim card into your Note 3 and check if the problem still persist?

Dial *#0011# and check for the RX, TX value? Can you post this screenshot here?
Quote:
Originally Posted by tambacto2 View Post
sry fr late reply here
Here the screenshoot
im in the same boat right now.
phone sent out for repair.
Ill keep you informed on what the issue is/was.
Macrodriod Device Automation

ODEX your Rom

Device 1: .: Note 3 T-Mobile :.
Rom: .: Odexed Cyanogen Mod 11 :.
Recovery:[/COLOR] .: TWRP 2.7.0.0 :.


Device 2: .: SGS4 T-Mobile :.
Rom:.: Cyanogen Mod 11 :.
Kernel: .: KT747 :.
Recovery:
.: TWRP 2.6.3.1 :.
 
RonnyMuh
Old
#18  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2014
So i've send in my phone for repair after it didnt work again (no network), they did not find anything and send it back to me. Then it all of a sudden worked for like half a week (I flashed Xnote B.15 right away ) Now i have the same error again, it suddenly stopped working again though i did not install/change anything...
I hope someone gets a solution for that, else ill say goodbye Samsung and Knox and hello Sony/HTC or w/e my next phone will be...
 
dtr145r
Old
#19  
dtr145r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 270
Posts: 1,242
Join Date: Nov 2010
Location: pennsylvania
Quote:
Originally Posted by RonnyMuh View Post
So i've send in my phone for repair after it didnt work again (no network), they did not find anything and send it back to me. Then it all of a sudden worked for like half a week (I flashed Xnote B.15 right away ) Now i have the same error again, it suddenly stopped working again though i did not install/change anything...
I hope someone gets a solution for that, else ill say goodbye Samsung and Knox and hello Sony/HTC or w/e my next phone will be...
Mobiletechvideos.com

Phone. 657444jtag

Talk to josh.
I had the same problem.
He was able to fix it.

Let me know how it goes.

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
Macrodriod Device Automation

ODEX your Rom

Device 1: .: Note 3 T-Mobile :.
Rom: .: Odexed Cyanogen Mod 11 :.
Recovery:[/COLOR] .: TWRP 2.7.0.0 :.


Device 2: .: SGS4 T-Mobile :.
Rom:.: Cyanogen Mod 11 :.
Kernel: .: KT747 :.
Recovery:
.: TWRP 2.6.3.1 :.
 
RonnyMuh
Old
#20  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: May 2014
Thx, but sending it to the US for repair is a bit too expensive for me. Ill just try to get sth. from my insurance and then buy a different phone then.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...