Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,412 Members 45,240 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

AOSB 1.3.3 (probam)

Tip us?
 
mulletcutter
Old
#1  
mulletcutter's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 476
Posts: 4,824
Join Date: Jun 2010
Location: GA
Default AOSB 1.3.3 (probam)

If you guys don't know the t0lte works great for our phone.

http://probam.net/android-kikat-download/?device=t0lte

Changelog Is on the site.
N2
The Following 2 Users Say Thank You to mulletcutter For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mulletcutter
Old
#2  
mulletcutter's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 476
Posts: 4,824
Join Date: Jun 2010
Location: GA
Updated to 1.3.4 today, 4.4.3. I had to flash the sensor fix from Omnirom thread
N2
The Following User Says Thank You to mulletcutter For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
homerxd
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 114
Join Date: Aug 2011
I am having probes with headphones. I have to pull and plug headphones whenever there is a pause in playback. Otherwise I don't hear anything.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk
 
mulletcutter
Old
#4  
mulletcutter's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 476
Posts: 4,824
Join Date: Jun 2010
Location: GA
Quote:
Originally Posted by homerxd View Post
I am having probes with headphones. I have to pull and plug headphones whenever there is a pause in playback. Otherwise I don't hear anything.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk
Idk not having that problem here. Maybe try and wipe caches and fix permissions.
N2
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes