Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,354 Members 44,132 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Panorama sense 6 HTC M7

Tip us?
 
ecompc
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 10
Join Date: Nov 2012
Default Panorama sense 6 HTC M7

Hi all, After update Sense 6 for HTC ONE M7 (version Asian) by OTA
Panorama 360 mode was disappeared


i dont understand
 
DeathAngel66669
Old
(Last edited by DeathAngel66669; 29th May 2014 at 04:14 AM.)
#2  
DeathAngel66669's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 236
Posts: 340
Join Date: May 2013
Have you tried updating your default.xml in system/customize/aac? Edit the camera lines 371-398, I think, so they look like this. Edit, save and reboot

<app name="Camera">
<item type="integer" name="burst_shot_count">99</item>
<item type="boolean" name="force_3d_preview_rendering">false</item>
<item type="string" name="frontcamera_position">Right</item>
<item type="string" name="gyro_cutoff">2.5</item>
<item type="string" name="gyro_scale">0.98</item>
<item type="boolean" name="has_hardwareAccelerated">true</item>
<item type="boolean" name="has_manual_capture">true</item> you need to set this to true
<item type="boolean" name="has_panorama_plus">true</item> set this to true
<item type="boolean" name="has_systembar">false</item>
<item type="boolean" name="is_low_end_device">false</item>
<item type="boolean" name="is_simcard_state_monitor_needed">false</item>
<item type="boolean" name="is_vga_front_cam">false</item>
<item type="boolean" name="support_panorama">true</item> this one too is it says false
<item type="boolean" name="support_stereo_record">true</item>
</app>
<app name="Camera_China_Sina">
<item type="integer" name="burst_shot_count">99</item>
<item type="string" name="frontcamera_position">Right</item>
<item type="string" name="gyro_cutoff">2.5</item>
<item type="string" name="gyro_scale">0.98</item>
<item type="boolean" name="has_panorama_plus">true</item> this one too
<item type="boolean" name="has_systembar">false</item>
<item type="boolean" name="is_low_end_device">false</item>
<item type="boolean" name="is_simcard_state_monitor_needed">false</item>
<item type="boolean" name="is_vga_front_cam">false</item>
<item type="boolean" name="support_panorama">true</item> last one i think
<item type="boolean" name="support_stereo_record">true</item>
</app>
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-28-08-25-50.png
Views:	134
Size:	81.6 KB
ID:	2768546  
Device: AT&T HTC One M7ul | Vivid Blue
Rom: SlightlyROM Sense 6 4.4.3 | 6.07.1540.1
Software: 6.07.1540.1 | Android 4.4.3 KitKat
Firmware: Dark bootloader 6.07.1540.1
Hboot: 1.54 from GPE 4.09.1700.1
S-off: Firewater
GoogleCID: 11111111
Recovery: TWRP 2.6.3.3
Radio: 4T.28.3218.04_10.33E.1718.01L
Kernel: ElementalX 16.0
Xposed Mods: Sense 6 Toolbox | The Dark Six | Gravity Box [KK] | YouTube AdAway | Wakelock Terminator
Sound Mods: Project ERA 19.1
The Following User Says Thank You to DeathAngel66669 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ecompc
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 10
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by DeathAngel66669 View Post
Have you tried updating your default.xml in system/customize/aac? Edit the camera lines 371-398, I think, so they look like this. Edit, save and reboot

<app name="Camera">
<item type="integer" name="burst_shot_count">99</item>
<item type="boolean" name="force_3d_preview_rendering">false</item>
<item type="string" name="frontcamera_position">Right</item>
<item type="string" name="gyro_cutoff">2.5</item>
<item type="string" name="gyro_scale">0.98</item>
<item type="boolean" name="has_hardwareAccelerated">true</item>
<item type="boolean" name="has_manual_capture">true</item> you need to set this to true
<item type="boolean" name="has_panorama_plus">true</item> set this to true
<item type="boolean" name="has_systembar">false</item>
<item type="boolean" name="is_low_end_device">false</item>
<item type="boolean" name="is_simcard_state_monitor_needed">false</item>
<item type="boolean" name="is_vga_front_cam">false</item>
<item type="boolean" name="support_panorama">true</item> this one too is it says false
<item type="boolean" name="support_stereo_record">true</item>
</app>
<app name="Camera_China_Sina">
<item type="integer" name="burst_shot_count">99</item>
<item type="string" name="frontcamera_position">Right</item>
<item type="string" name="gyro_cutoff">2.5</item>
<item type="string" name="gyro_scale">0.98</item>
<item type="boolean" name="has_panorama_plus">true</item> this one too
<item type="boolean" name="has_systembar">false</item>
<item type="boolean" name="is_low_end_device">false</item>
<item type="boolean" name="is_simcard_state_monitor_needed">false</item>
<item type="boolean" name="is_vga_front_cam">false</item>
<item type="boolean" name="support_panorama">true</item> last one i think
<item type="boolean" name="support_stereo_record">true</item>
</app>
Thank
it is necessary to root permission??
 
MrFEr
Old
#4  
MrFEr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 144
Join Date: Mar 2012
Location: Budapest
Quote:
Originally Posted by ecompc View Post
Thank
it is necessary to root permission??
Yes, otherwise you won't be able to edit/save the file.
HTC One - ARHD 71.0
The Following User Says Thank You to MrFEr For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mozartt
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by DeathAngel66669 View Post
Have you tried updating your default.xml in system/customize/aac? Edit the camera lines 371-398, I think, so they look like this. Edit, save and reboot

<app name="Camera">
<item type="integer" name="burst_shot_count">99</item>
<item type="boolean" name="force_3d_preview_rendering">false</item>
<item type="string" name="frontcamera_position">Right</item>
<item type="string" name="gyro_cutoff">2.5</item>
<item type="string" name="gyro_scale">0.98</item>
<item type="boolean" name="has_hardwareAccelerated">true</item>
<item type="boolean" name="has_manual_capture">true</item> you need to set this to true
<item type="boolean" name="has_panorama_plus">true</item> set this to true
<item type="boolean" name="has_systembar">false</item>
<item type="boolean" name="is_low_end_device">false</item>
<item type="boolean" name="is_simcard_state_monitor_needed">false</item>
<item type="boolean" name="is_vga_front_cam">false</item>
<item type="boolean" name="support_panorama">true</item> this one too is it says false
<item type="boolean" name="support_stereo_record">true</item>
</app>
<app name="Camera_China_Sina">
<item type="integer" name="burst_shot_count">99</item>
<item type="string" name="frontcamera_position">Right</item>
<item type="string" name="gyro_cutoff">2.5</item>
<item type="string" name="gyro_scale">0.98</item>
<item type="boolean" name="has_panorama_plus">true</item> this one too
<item type="boolean" name="has_systembar">false</item>
<item type="boolean" name="is_low_end_device">false</item>
<item type="boolean" name="is_simcard_state_monitor_needed">false</item>
<item type="boolean" name="is_vga_front_cam">false</item>
<item type="boolean" name="support_panorama">true</item> last one i think
<item type="boolean" name="support_stereo_record">true</item>
</app>
I have edited default.xml as you listed above, but I don't know why - after reboot the file is just like an old one. Even, if the file is sucessfully saved. I have rooted phone, with superSU installed. Have you got any idea, why is that?
 
alray
Old
#6  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 942
Posts: 2,423
Join Date: May 2012
Location: Montreal

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mozartt View Post
I have edited default.xml as you listed above, but I don't know why - after reboot the file is just like an old one. Even, if the file is sucessfully saved. I have rooted phone, with superSU installed. Have you got any idea, why is that?
you need a custom kernel with /system writable function to change any /system file, otherwise all changes will be reverted back to stock after a reboot.
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
 
Howie3045
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 123
Join Date: Aug 2012
anyway around this with a stock kernel?
 
alray
Old
#8  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 942
Posts: 2,423
Join Date: May 2012
Location: Montreal

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Howie3045 View Post
anyway around this with a stock kernel?
editing default.xml after each reboot. could be possible with an xposed framework module. Maybe there is already one?
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Howie3045
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 123
Join Date: Aug 2012
i dunno. xposed doesnt work for me because when i update it and reboot it all resets its self. i feel like the only thing that has gone off without a hitch for me was rooting and unlocking bootloader. everything after that has been brick walls lol.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes