FORUMS

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

Bild 205 benefits from a cursory glance

353 posts
Thanks Meter: 991
 
By SKA67, Senior Member on 10th June 2014, 06:50 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread






Hi all friends


Changing a code is operator T-Mobile US T an Mobile UK who came in the 40 minute I installed it

updated some test I


* Improved boot speed


* Working with mental ROM menu more


* The name of the mobile operator network name notes added to the menu Wireless& networks


* The most important part of your RAM is better, more free RAM above 400 s

It is very variable


* The camera features like focus camera did you use Google added the Cyanogen ROM

I already did this square with his fingers on each side of the screen


* I think I updated the kernel has changed since date



Just got the test cases

Friends of the installation is now

Feedback quite say

















The Following 4 Users Say Thank You to SKA67 For This Useful Post: [ View ]
 
 
10th June 2014, 07:03 PM |#2  
dipesh1502's Avatar
Recognized Themer
Flag MUMbai
Thanks Meter: 3,801
 
Donate to Me
More
Any chance of overheating problem solved?
10th June 2014, 08:21 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 2,204
 
More
Hi,

Before you all start yelling and cheering because you think RAM has been fixed please know this:

On 266 and 201 build we also thought it was fixed but this was not true..
As seen in the screenshot the phone has just turned on a few minutes ago and the entire phone has just booted up.

If you really want to test the RAM use the phone for 24 hours and report back

Regards
The Following 4 Users Say Thank You to mrjraider For This Useful Post: [ View ]
10th June 2014, 08:44 PM |#4  
jancsessz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 827
 
Donate to Me
More
@SKA67
Hey bro pls upload ftf file
Thanks

Tapatalk-kal küldve az én C5303-el
10th June 2014, 09:00 PM |#5  
mamechapa2's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jancsessz

@SKA67
Hey bro pls upload ftf file
Thanks

Tapatalk-kal küldve az én C5303-el

Here is a .ftf http://www.gofile.ir/dl/sff/C5303_12...om_HU.ftf.html
10th June 2014, 09:02 PM |#6  
jancsessz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 827
 
Donate to Me
More
This version using my phone its not best.
355mb ram free

Tapatalk-kal küldve az én C5303-el
10th June 2014, 09:08 PM |#7  
le grande magnetto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,368
 
More
ughh, comic sans..
11th June 2014, 01:35 AM |#8  
Gara91's Avatar
Senior Member
Flag Livno
Thanks Meter: 109
 
More
Quote:
Originally Posted by mrjraider

Hi,

Before you all start yelling and cheering because you think RAM has been fixed please know this:

On 266 and 201 build we also thought it was fixed but this was not true..
As seen in the screenshot the phone has just turned on a few minutes ago and the entire phone has just booted up.

If you really want to test the RAM use the phone for 24 hours and report back

Regards

you are right...ram is better on cm11 but if you install too many apps it will be free 250-300 mb....just like on stock...ram is like battery...if you dont use your phone a lot than it will not be high consumption of ram or battery...

sorry for my bad english
11th June 2014, 02:02 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
FW 205
Which country have updated FW 205 ver global ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes