Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,303 Members 52,040 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] VS980 Totally Bricked - no logo, no ADB, no fastboot

Tip us?
 
jgaughran
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2010
Default [Q] VS980 Totally Bricked - no logo, no ADB, no fastboot

I had originally installed the wrong version of a ROM, D802 instead of VS980. Got stuck in an error with fastboot only, and I ended up following the directions here :

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2582142

But I must have messed something up. Now the phone does not start at all. Pushing power buttons does nothing, no buzz, no lights, no logo, no combination of power button, power button + volume down, all 3 buttons, plugged in or not, none of it seems to do anything. The only thing that DOES happen, is that plugged into Windows it shows up as QSHSHUB_BULK device, and that's it. So something in there is on, I guess?

Don't know what to do. Might be completely gone. Anyone have any ideas?
 
Lawlrus
Old
#2  
Lawlrus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1243
Posts: 3,049
Join Date: Nov 2013
I dont have the intellect to help you now, but for future referance if you flash the wrong thing and end up in fast boot, just use the hard keys to enter your recovery. As opposed to trying to enter fastboot commands, and flash your backup, or a different rom.

Send a pm to xdabbeb. Hes pretty compitent with fastboot
 
shriom_manerker
Old
#3  
shriom_manerker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 706
Posts: 1,684
Join Date: Mar 2011
Location: Margao,Goa
Quote:
Originally Posted by jgaughran View Post
I had originally installed the wrong version of a ROM, D802 instead of VS980. Got stuck in an error with fastboot only, and I ended up following the directions here :

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2582142

But I must have messed something up. Now the phone does not start at all. Pushing power buttons does nothing, no buzz, no lights, no logo, no combination of power button, power button + volume down, all 3 buttons, plugged in or not, none of it seems to do anything. The only thing that DOES happen, is that plugged into Windows it shows up as QSHSHUB_BULK device, and that's it. So something in there is on, I guess?

Don't know what to do. Might be completely gone. Anyone have any ideas?
its not fully dead. when u connect it to the pc does it show u 8 hard drives ? i had this same issue but it was turning on and saying somr sort of error on a black screen. it was detecting as QSHSHUB_BULK . all u need to do is get the files for your version and follow the instructions of that thread. it should work
__________________________________________________ ___________________________________

Current Device -LG G2
Past Devices- Galaxy Nexus,Galaxy Sl i9003
Click "Thanks" if i helped
For More Social Interactions join these Facebook Groups
LG G2
https://www.facebook.com/groups/LGG2AndroidDevelopment/
Samsung Galaxy SL
https://www.facebook.com/groups/GalaxySLGROUP/
Samsung Galaxy Nexus
https://www.facebook.com/groups/NexusPrime/
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes