Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,159 Members 46,845 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Using Sprint phone on Tmobile

Tip us?
 
pastert33
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 257
Posts: 1,681
Join Date: Oct 2007
Default Using Sprint phone on Tmobile

I'm hoping you guys can help me out. I am talking to Tmobile and the gentleman is saying my wife can use her Sprint Note 3 and I can use my Sprint S5 on tmobile. Is thia correct?

Sent from my SM-G900P using xda app-developers app
 
beachbum40
Old
#2  
beachbum40's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 242
Join Date: Dec 2011
Location: cincinnati

 
DONATE TO ME
Big fat no! Different bandwidth sprint is CDMA t-mobile is gsm. Sorry

Sent from my SM-G900T using XDA Free mobile app
Samsung Galaxy Tab 2 7" (Rooted custom rom 4.3
Retired Samsung Galaxy S2 (rooted custom rom Jedi mind Trick jb 4 4.1.2)
Current Samsung Galaxy S3 T999L rooted HellFire2.9 KitKat 4.4.2(retired)
Samsung Galaxy S5 G900T stock rom
 
aooga
Old
#3  
aooga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 857
Posts: 2,912
Join Date: Feb 2011
Location: California
Quote:
Originally Posted by pastert33 View Post
I'm hoping you guys can help me out. I am talking to Tmobile and the gentleman is saying my wife can use her Sprint Note 3 and I can use my Sprint S5 on tmobile. Is thia correct?

Sent from my SM-G900P using xda app-developers app
Here are the bands your Sprint S5 supports:

Quote:
LTE 750 / 1700
WCDMA 850 / 900 / 1900 / 2100
CDMA 850 / 1900
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Here are the bands the TMO uses:

Quote:
1900 MHz N/A GSM/GPRS/EDGE
1700 / 2100 MHz AWS 4 UMTS/HSPA/HSPA+
1900 MHz PCS 2 UMTS/HSPA/HSPA+
1700 / 2100 MHz AWS 4 LTE
It'll work, but not good enough to actually use.

Here's another source:

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes