LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Flash Rom Lumia 1020 RM-877 TPAR AMARI TDF

OP cacacolass

9th June 2014, 05:45 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Hello, I'm new in the world's lumia. I've a lumia with:

Code:
Type Designator	RM-877
Model Name	Nokia Lumia 909
Product Code	059V0V6
Imei	xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Software Version	3051.40000.1347.0001
Software Status	Not available

NCSd Version	3.4
Module Code	0205899
PSN Number	CKR424196
Hardware Version	4501
Public Id	7518B87D8A1541FDF6772B068CCC7BEBE09B0342
I want to flash because of I want to enjoy Cortana and more things... The current Rom doesn't allow me.
I tried but I got an error: "The FFU file is not meant for this product. The platform ID of image does not match with platform ID of the device"

Any idea?
Thank you, regards
Last edited by cacacolass; 9th June 2014 at 06:09 AM.
9th June 2014, 11:29 AM   |  #2  
anaheiim's Avatar
Recognized Contributor
Flag Marseille
Thanks Meter: 989
 
1,543 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cacacolass

Hello, I'm new in the world's lumia. I've a lumia with:

Code:
Type Designator	RM-877
Model Name	Nokia Lumia 909
Product Code	059V0V6
Imei	xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Software Version	3051.40000.1347.0001
Software Status	Not available

NCSd Version	3.4
Module Code	0205899
PSN Number	CKR424196
Hardware Version	4501
Public Id	7518B87D8A1541FDF6772B068CCC7BEBE09B0342
I want to flash because of I want to enjoy Cortana and more things... The current Rom doesn't allow me.
I tried but I got an error: "The FFU file is not meant for this product. The platform ID of image does not match with platform ID of the device"

Any idea?
Thank you, regards

You have tried everything to get this error? Flash? If yes, what Product Code?
And you live in Argentina?
9th June 2014, 03:05 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by anaheiim

You have tried everything to get this error? Flash? If yes, what Product Code?
And you live in Argentina?

Hello, yes, I live in Argentina.
Product Code 059V0V6 is default.
I tried with 059T019 RM-877 VAR NAM US ATT SL YELLOW and I got "The FFU file is not meant for this product. The platform ID of image does not match with platform ID of the device"

I want to flash with
059T019 RM-877 VAR NAM US ATT SL YELLOW
or
059T3M3 RM-877 LIGHT SWAP ENGINE GLOBAL

Is it possible?
I read that flash lumia 1020 rm-877 is complicated and flash lumia AT&T isn't possible. My mobile is AT&T?
Last edited by cacacolass; 9th June 2014 at 03:50 PM.
9th June 2014, 03:29 PM   |  #4  
anaheiim's Avatar
Recognized Contributor
Flag Marseille
Thanks Meter: 989
 
1,543 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cacacolass

Hello, yes, I live in Argentina.
Product Code 059V0V6 is default.
I tried with 059T019 RM-877 VAR NAM US ATT SL YELLOW and I got "The FFU file is not meant for this product. The platform ID of image does not match with platform ID of the device"

I want to flash with
059T019 RM-877 VAR NAM US ATT SL YELLOW
or
059T3M3 RM-877 LIGHT SWAP ENGINE GLOBAL

Is it possible?

Lol, why you want flash at&t or engine rom?
Take this: 059V0R9 RM-877 VAR LTA AR CV SKD
The Following User Says Thank You to anaheiim For This Useful Post: [ View ]
9th June 2014, 04:09 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by anaheiim

Lol, why you want flash at&t or engine rom?
Take this: 059V0R9 RM-877 VAR LTA AR CV SKD

Apologies for my ignorance, what is AT&T?
I want to change rom because of the characteristics of the company that came with the phone.

059V0R9 RM-877 VAR LTA AR CV SKD do you think it'll work perfectly?

Thank you!
9th June 2014, 04:42 PM   |  #6  
anaheiim's Avatar
Recognized Contributor
Flag Marseille
Thanks Meter: 989
 
1,543 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cacacolass

Apologies for my ignorance, what is AT&T?
I want to change rom because of the characteristics of the company that came with the phone.

059V0R9 RM-877 VAR LTA AR CV SKD do you think it'll work perfectly?

Thank you!

AT&T is a mobile operator of US.
With 059V0R9, it should work. In most, it is a unbranded rom for your country.
10th June 2014, 06:27 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by anaheiim

AT&T is a mobile operator of US.
With 059V0R9, it should work. In most, it is a unbranded rom for your country.

It will work for me ! Thank you!
11th June 2014, 05:16 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by cacacolass

It will work for me ! Thank you!

I upgrade to win 8.1 preview. I setted region 'usa'...
I have not Cortana in my mobile :s
Any different rom to flash again ? US unbranded?
Thank you, regards
Last edited by cacacolass; 11th June 2014 at 06:16 AM.
11th June 2014, 11:25 AM   |  #9  
anaheiim's Avatar
Recognized Contributor
Flag Marseille
Thanks Meter: 989
 
1,543 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cacacolass

I upgrade to win 8.1 preview. I setted region 'usa'...
I have not Cortana in my mobile :s
Any different rom to flash again ? US unbranded?
Thank you, regards

There is no unbranded rom for the USA.
Change all language settings / region / etc for USA and normally you will have access to Cortana.
11th June 2014, 04:28 PM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by anaheiim

There is no unbranded rom for the USA.
Change all language settings / region / etc for USA and normally you will have access to Cortana.

Yes, I tried but not working because my country is Argentina. I read argentina's roms not working for cortana
059T2S0 VAR MVP LTA Black will it work?
Thank you
Last edited by cacacolass; 12th June 2014 at 01:38 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes