FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

I Can Install C5303 FW in my C5302?

119 posts
Thanks Meter: 11
 
By kmiloxdxd, Senior Member on 10th June 2014, 11:42 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
sorry, but i didnt find any FW .205 for c5302
THANKS
 
 
11th June 2014, 01:17 AM |#2  
RoXzAn's Avatar
Senior Member
Flag chennai
Thanks Meter: 32
 
More
yes....you can use 5303 fw in 5302
11th June 2014, 05:11 AM |#3  
abbas_2010's Avatar
Senior Member
gotvand
Thanks Meter: 23
 
More
yes just enable baseband like this...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	174
Size:	77.2 KB
ID:	2791879  
11th June 2014, 12:23 PM |#4  
kmiloxdxd's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne - Australia
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by abbas_2010

yes just enable baseband like this...

why?
11th June 2014, 12:28 PM |#5  
abbas_2010's Avatar
Senior Member
gotvand
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by kmiloxdxd

why?

bcoz c5302 not support 4g and rom for 5303
11th June 2014, 04:15 PM |#6  
kmiloxdxd's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne - Australia
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by abbas_2010

bcoz c5302 not support 4g and rom for 5303

It doesnt matter Just only disable 4g and it works
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes