Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] No more emojis

OP daniel18616

11th June 2014, 04:56 PM   |  #21  
Member
Thanks Meter: 8
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
If you are rooted, try and replace the emoji font file using the following process:

1. Download the attached "notocoloremoji.zip" and extract the "notocoloremoji.ttf" (this font comes from stock Kit Kat)

2. Using rootbrowser (or similar) replace the "notocoloremoji.ttf" file in system/fonts with the extracted version downloaded in step 1. If you have a notocoloremoji file in system/fonts, you may want to back it up by renaming the file to notocoloremoji-bak or similar.

3. Again, using rootbrowser, change the permissions to 644 (Read for owner, group, and others, but write for only owner)

4. Reboot your device.

If you are still not seeing emoji after replacing that file, check the fallback_fonts.xml file in system/etc to confirm that notocoloremoji.ttf is referenced.
Attached Files
File Type: zip NotoColorEmoji.zip - [Click for QR Code] (2.93 MB, 58 views)
The Following User Says Thank You to alaskajoel For This Useful Post: [ View ]
11th June 2014, 10:01 PM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Mmm

Sent from my Xperia Z1 Compact using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes