Post Reply

[Q] device not detected though conncted and shown in device manager

12th June 2014, 01:29 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Jalna
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
My pent ws 708 c is connected to the computer pdanet3.02 is installed it shows in device manager as Android composite ADB interface. but in command prompt under list of devices attached there is no number nothing.i am able to access internet through the device on xp but when trying to take backup using sdk command prompt says adb unable to connect to device. what needs to be done?
12th June 2014, 03:44 AM   |  #2  
aditya.kamble's Avatar
Senior Member
Flag India
Thanks Meter: 60
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by glad to use technology

My pent ws 708 c is connected to the computer pdanet3.02 is installed it shows in device manager as Android composite ADB interface. but in command prompt under list of devices attached there is no number nothing.i am able to access internet through the device on xp but when trying to take backup using sdk command prompt says adb unable to connect to device. what needs to be done?

if you are accessing internet you cannot access adb at same time you need to disconnect internet tethering to access device from adb
12th June 2014, 07:29 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Jalna
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
situation remains same
Well the situation is absolutely the same even after diabling tethering
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank