Analysis & Opinion

[Q] Charging Lag

16 posts
Thanks Meter: 0
By furia94, Junior Member on 11th June 2014, 03:32 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Has anybody noticed that the touchscreen doesn't work very well when a charger is plugged in? I´m using original Motorola charger and usb cable.
11th June 2014, 06:58 PM |#2  
bracima's Avatar
Thanks Meter: 14
Me too.
12th June 2014, 07:30 AM |#3  
Chamelleon's Avatar
Senior Member
Flag Kraków
Thanks Meter: 204
Donate to Me
I also noticed it but only on unstable electric installation.
12th June 2014, 11:56 AM |#4  
Thanks Meter: 18
same here. I think it's Omar's rom „feature“ - my wife's XT890 has untouched ROM and it is not affected by this problem; I've tried both chargers with my phone and both give same issue.
12th June 2014, 12:18 PM |#5  
Thanks Meter: 40
This only happends to me when im using an usb charger connected to my pc. with normal charger everything is normal. im also using omar's rom
12th June 2014, 01:02 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 14
I'm on stock JB

Lags as hell when charging with Samsung 0.7A charger.

Never lags when charging from PC, std USB or high power USB.
Never lags when charging with Motorola charger.
Never lags when charging with in-car charger.

12th June 2014, 01:34 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
Im also using Omar's rom and this happens to me only when i charge using motorola charger. When i charge in pc using usb everything is normal.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes