Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

ODEX 4.4.2 Kitkat

OP robalm

15th May 2014, 08:26 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
109 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
My phone has about 180 meg free memory on /system. I'm running DN3 V5. Problem is that the odex script runs out of memory, with about half of the apps not odexed.

This resulted in a number of fc's on various system apps, even after I cleared cache and dalvic. I had to reflash DN3 to restore... 👎

Sent from my very own Galaxy
16th May 2014, 09:32 AM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
128 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by rraaka

anyone tested ART on this set up ?

Yes, i m running ART after odexing ROM.. most of apps are running fine except for those not for ART
The Following User Says Thank You to fy168 For This Useful Post: [ View ]
16th May 2014, 06:17 PM   |  #13  
robalm's Avatar
OP Senior Member
NEE
Thanks Meter: 552
 
603 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by Dennis.se.foon

My phone has about 180 meg free memory on /system. I'm running DN3 V5. Problem is that the odex script runs out of memory, with about half of the apps not odexed.

This resulted in a number of fc's on various system apps, even after I cleared cache and dalvic. I had to reflash DN3 to restore... 👎

Sent from my very own Galaxy

Ok remove some system apps you dont need and go (if you like to try on your new flash)
16th May 2014, 06:18 PM   |  #14  
robalm's Avatar
OP Senior Member
NEE
Thanks Meter: 552
 
603 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by fy168

Yes, i m running ART after odexing ROM.. most of apps are running fine except for those not for ART

How did you enable ART runtime?
16th May 2014, 11:50 PM   |  #15  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
128 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by robalm

How did you enable ART runtime?

From developer options.. if you cant see developer options in your setting... then go to about phone, built number,, and tap on build number multiple times.. to enable developer options.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
17th May 2014, 09:45 AM   |  #16  
robalm's Avatar
OP Senior Member
NEE
Thanks Meter: 552
 
603 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by fy168

From developer options.. if you cant see developer options in your setting... then go to about phone, built number,, and tap on build number multiple times.. to enable developer options.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app

I know how to enable dev option but there is no option on runtime.
Are you using a custum rom?
The Following User Says Thank You to robalm For This Useful Post: [ View ]
17th May 2014, 12:43 PM   |  #17  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
128 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by robalm

I know how to enable dev option but there is no option on runtime.
Are you using a custum rom?

ROM Cm11, Devil 3.4 kernel

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
17th May 2014, 02:29 PM   |  #18  
robalm's Avatar
OP Senior Member
NEE
Thanks Meter: 552
 
603 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by fy168

ROM Cm11, Devil 3.4 kernel

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app

Aha
The Following User Says Thank You to robalm For This Useful Post: [ View ]
12th June 2014, 04:12 PM   |  #19  
Taxi341's Avatar
Senior Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 218
 
302 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by robalm

Aha

LoL what to do with this now LoL 😂😆

Sent from my GT-N7100 MR.Luong Custom rom
Last edited by Taxi341; 12th June 2014 at 04:15 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes