Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,032 Members 44,258 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

ODEX 4.4.2 Kitkat

Tip us?
 
Dennis.se.foon
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 108
Join Date: Aug 2012
My phone has about 180 meg free memory on /system. I'm running DN3 V5. Problem is that the odex script runs out of memory, with about half of the apps not odexed.

This resulted in a number of fc's on various system apps, even after I cleared cache and dalvic. I had to reflash DN3 to restore... 👎

Sent from my very own Galaxy
 
fy168
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 127
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by rraaka View Post
anyone tested ART on this set up ?
Yes, i m running ART after odexing ROM.. most of apps are running fine except for those not for ART
The Following User Says Thank You to fy168 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
robalm
Old
#13  
robalm's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 517
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Location: NEE
Quote:
Originally Posted by Dennis.se.foon View Post
My phone has about 180 meg free memory on /system. I'm running DN3 V5. Problem is that the odex script runs out of memory, with about half of the apps not odexed.

This resulted in a number of fc's on various system apps, even after I cleared cache and dalvic. I had to reflash DN3 to restore... 👎

Sent from my very own Galaxy
Ok remove some system apps you dont need and go (if you like to try on your new flash)
 
robalm
Old
#14  
robalm's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 517
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Location: NEE
Quote:
Originally Posted by fy168 View Post
Yes, i m running ART after odexing ROM.. most of apps are running fine except for those not for ART
How did you enable ART runtime?
 
fy168
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 127
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by robalm View Post
How did you enable ART runtime?
From developer options.. if you cant see developer options in your setting... then go to about phone, built number,, and tap on build number multiple times.. to enable developer options.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
 
robalm
Old
#16  
robalm's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 517
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Location: NEE
Quote:
Originally Posted by fy168 View Post
From developer options.. if you cant see developer options in your setting... then go to about phone, built number,, and tap on build number multiple times.. to enable developer options.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
I know how to enable dev option but there is no option on runtime.
Are you using a custum rom?
The Following User Says Thank You to robalm For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
fy168
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 127
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by robalm View Post
I know how to enable dev option but there is no option on runtime.
Are you using a custum rom?
ROM Cm11, Devil 3.4 kernel

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
 
robalm
Old
#18  
robalm's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 517
Posts: 518
Join Date: Oct 2013
Location: NEE
Quote:
Originally Posted by fy168 View Post
ROM Cm11, Devil 3.4 kernel

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium 4 mobile app
Aha
The Following User Says Thank You to robalm For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Taxi341
Old
(Last edited by Taxi341; 12th June 2014 at 03:15 PM.)
#19  
Taxi341's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 211
Posts: 294
Join Date: Mar 2011
Location: Rotterdam
Quote:
Originally Posted by robalm View Post
Aha
LoL what to do with this now LoL 😂😆

Sent from my GT-N7100 MR.Luong Custom rom

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes