Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] need help... i softbricked mmx canvas 2

OP desmond16feb

12th June 2014, 07:19 AM   |  #1  
desmond16feb's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
i installed chainfire 3d on my canvas 2 and it softbricked my mobile. i tried erasing data in recovery mode but didnt helped

i read all the threads about this problem on xda but didnt get Any of them bcoz i m new to all this android dev world
plz help and tell me solution step by step plz
i also want to ask will flashing rom help to solve this prblm? how?
i dwnlded my jelly bean rom but theres no scatter loading file in it
12th June 2014, 08:09 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Take it to your nearest service center....I too did it before.
12th June 2014, 08:24 AM   |  #3  
slogger001's Avatar
Senior Member
Flag Patna/Bihar/India
Thanks Meter: 65
 
315 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Wink here
Quote:
Originally Posted by desmond16feb

i installed chainfire 3d on my canvas 2 and it softbricked my mobile. i tried erasing data in recovery mode but didnt helped

i read all the threads about this problem on xda but didnt get Any of them bcoz i m new to all this android dev world
plz help and tell me solution step by step plz
i also want to ask will flashing rom help to solve this prblm? how?
i dwnlded my jelly bean rom but theres no scatter loading file in it

I have found a guide take a look
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2376667
The Following User Says Thank You to slogger001 For This Useful Post: [ View ]
12th June 2014, 08:52 AM   |  #4  
desmond16feb's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
thanks but
Quote:
Originally Posted by slogger001

I have found a guide take a look
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2376667


hey i followed that guide and i getting a following prblm:

whenever i click on Download option (after loadind scatter file) it does nothing just stucked on 0%
12th June 2014, 11:14 AM   |  #5  
slogger001's Avatar
Senior Member
Flag Patna/Bihar/India
Thanks Meter: 65
 
315 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Question windows version ?
Quote:
Originally Posted by desmond16feb

hey i followed that guide and i getting a following prblm:

whenever i click on Download option (after loadind scatter file) it does nothing just stucked on 0%

What is ur windows version ?
does ur device drivers are installed properly connect ur device and just check in device manager
12th June 2014, 03:26 PM   |  #6  
desmond16feb's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by slogger001

What is ur windows version ?
does ur device drivers are installed properly connect ur device and just check in device manager

i solved this prblm now it showing me 'sptool error (8083)'
i read the threads about using different versions of sptools but nothing worked
any other solution
12th June 2014, 04:30 PM   |  #7  
slogger001's Avatar
Senior Member
Flag Patna/Bihar/India
Thanks Meter: 65
 
315 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Exclamation Wor
Quote:
Originally Posted by desmond16feb

i solved this prblm now it showing me 'sptool error (8083)'
i read the threads about using different versions of sptools but nothing worked
any other solution

I think its because of wrong scatter file try downloading ur rom from other site may help u

The Following User Says Thank You to slogger001 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes