Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,412 Members 45,375 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Gravity box - ultimate notification control

Tip us?
 
KrisPerry
Old
#1  
KrisPerry's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 55
Posts: 469
Join Date: Oct 2010
Default Gravity box - ultimate notification control

I have discovered that while stamina mode is active that the ultimate notification control doesn't operate correctly. The led will flash once or twice, then stop.

Does anyone know what app I should be adding as an exception to stop this from happening?

Sent from my Z2 using Tapatalk
 
progressfx
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by KrisPerry View Post
I have discovered that while stamina mode is active that the ultimate notification control doesn't operate correctly. The led will flash once or twice, then stop.

Does anyone know what app I should be adding as an exception to stop this from happening?

Sent from my Z2 using Tapatalk
try Light Manager - LED settings. i've changed colours. it works great even with Stamina.
 
willumpie82
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 163
Join Date: Apr 2005
There are more applications that won't work correctly when in stamina mode, eg the smart connect tool, flitsmeister,... background process are frozen when screen is off.
Daily device: Sony Xperia Z2

Other devices:
 

HTC - Magician
T-mobile MDA pro
T-mobile MDA IV - SOLD
SE Xperia X1 - SOLD
HTC Rhodium - CM7.2
HTC Hero - SOLD
HTC Desire (AMOLED) - SOLD
HTC Sensation - SOLD
HTC One S S4 - SOLD
HTC One (m7) - SOLD
HTC One - Stock 4.1.2, S-OFF by Revone
Asus Transformer Prime

www.electronicareparaties.nl
 
mrassol
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 203
Join Date: May 2007
Location: Rennes
Quote:
Originally Posted by willumpie82 View Post
There are more applications that won't work correctly when in stamina mode, eg the smart connect tool, flitsmeister,... background process are frozen when screen is off.
you can also choose apps to keep alive ... it's in stamina mode configuration
 
KrisPerry
Old
#5  
KrisPerry's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 55
Posts: 469
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by mrassol View Post
you can also choose apps to keep alive ... it's in stamina mode configuration
I know. sure that's what I said in my original post

Sent from my Z2 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes