Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,779,097 Members 44,036 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can't connect to a carrier network

Tip us?
 
AbhimanyuAryan
Old
#1  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Default Can't connect to a carrier network

I flashed phantom ROM few days back then i messed out with kernel and got a firmware error....then I installed stock rom android 4.1.1 via odin ......then I installed cwm and flashed unofficial cm11 but now I get no network I shows in notification bar that I have a sim card inserted but no network....did I messed with EFS or something like that? How can I fix it?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
singhpratik87
Old
#2  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1551
Posts: 2,594
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by AbhimanyuAryan View Post
I flashed phantom ROM few days back then i messed out with kernel and got a firmware error....then I installed stock rom android 4.1.1 via odin ......then I installed cwm and flashed unofficial cm11 but now I get no network I shows in notification bar that I have a sim card inserted but no network....did I messed with EFS or something like that? How can I fix it?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Most likely you need a patched modem which is NB4
 
AbhimanyuAryan
Old
#3  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by singhpratik87 View Post
Most likely you need a patched modem which is NB4
any instructions how to do that? what to do with this with zip file? sry to sound dump [emoji29]

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
singhpratik87
Old
#4  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1551
Posts: 2,594
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by AbhimanyuAryan View Post
any instructions how to do that? what to do with this with zip file? sry to sound dump [emoji29]

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Flash it via recovery , Hopefully it works out for ya.
 
AbhimanyuAryan
Old
#5  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by singhpratik87 View Post
Flash it via recovery , Hopefully it works out for ya.
thanks....flashing

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
AbhimanyuAryan
Old
#6  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by singhpratik87 View Post
Flash it via recovery , Hopefully it works out for ya.
fixed thanks could you plz explain me what was the problem? what's that modem .zip file for

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Make a Pre-Rooted Stock Sony ROMs in Just Few Clicks

Many usersdon’t see any particular reason to change out the stock firmware … more

Add Timestamps to Xposed Installer Logs with… Xposed!

If talking about the most interesting projects in the last few years, we must … more

Secrecy Goes Open Source, Assures File Encryption

As some of you may remember, a while back we spoke about Secrecy, an effective file … more

[APK] Google News and Weather Gets Material Design Makeover, Minor Maps Updates

Although Google has somewhat gotten out of the habit of their … more