Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,692 Members 52,946 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Xposed modules force closes system ui in Xperia zr 4.4.2

Tip us?
 
galen.lazar
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Mar 2013
Location: Coimbatore
Unhappy [Q] Xposed modules force closes system ui in Xperia zr 4.4.2

Hi
I bought ZR 2 months ago. Updated to rooted 4.4.2 rooted rom yesterday. When I install xposed installer 2.6.1 and done all installations, it dosent show any error. But when i install any modules and rebooted it shows "Unfortunately system ui has stopped".
"How to fix?"
Someone please help....
Thanks in advance...
 
anthonythangaraj
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 168
Join Date: May 2012
Location: Chennai
bro what modules you tried?
 
galen.lazar
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Mar 2013
Location: Coimbatore
Default System ui force closes..

Quote:
Originally Posted by anthonythangaraj View Post
bro what modules you tried?
Hi Bro,
The following are the modules I used.
Gravitybox - KK, Xblast, Smooth system progress, Xperia xposed, Xperia FMwoHS, Xad, Xvolume, Xperia multiple mini apps, Swipeback, Status bar volume,Semc phone patcher, Screen off animation, Multiple mini apps,Greenify, Gapps crash fix, Eggster, Double tap to sleep, Disable location consent, Cyber shot xposed.
Thats all bro...
 
anthonythangaraj
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 168
Join Date: May 2012
Location: Chennai
As you are using multiple module it is difficult to identify the issue causing module.

So disable all module, enable 1 module and reboot and see, then enable 1 and 2, and so on. so that we can filter down the issue.
 
galen.lazar
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Mar 2013
Location: Coimbatore
Quote:
Originally Posted by anthonythangaraj View Post
As you are using multiple module it is difficult to identify the issue causing module.

So disable all module, enable 1 module and reboot and see, then enable 1 and 2, and so on. so that we can filter down the issue.
I did that method. But it didnt work...
 
anthonythangaraj
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 168
Join Date: May 2012
Location: Chennai
I too faced the problem, I fixed by this way.

Ok. Did you tried enabling only one module at a time?

Whether SystemUI is working if all module is disabled? If yes then some combination of module is not working. We can get info from the logcat and filter down the issue. But I have no idea how to use & identify using logcat
 
galen.lazar
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Mar 2013
Location: Coimbatore
Quote:
Originally Posted by anthonythangaraj View Post
I too faced the problem, I fixed by this way.

Ok. Did you tried enabling only one module at a time?

Whether SystemUI is working if all module is disabled? If yes then some combination of module is not working. We can get info from the logcat and filter down the issue. But I have no idea how to use & identify using logcat
If I install xposed installer alone it works fine. But if I install any one module it shows system ui has stopped working... Now I have downgraded to 4.3 because it supports xposed without any errors..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


How to Factory Reset your Samsung Gear Live Android Wear SmartWatch – XDA Developer TV

Do you want to Factory Reset your Samsung Gear … more

Get Your Special xda:devcon ’14 Hotel And Conference Rate While It Lasts

By now you’ve definitely heard about XDA’s … more

Google Chromecast Rootable Once Again!

Over the six months, theGoogle Chromecasthas gained a considerable amount of official functionality. … more

YAATA isn’t Just Another Android Texting App

Although our mobile devices today are capable of executingnearly every task we normally … more