Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more

HTC Sense Camera & Gallery for M8 GPE Lollipop

If you are running a GPE ROM and miss the sense gallery and camera, this flashable zip by … more

XenonHD Unofficial AOSP-based ROM for Find 7a

XDA Recognized Contributor uppon2 & Team Horizon are bringing the Oppo … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] CM Settings

13th June 2014, 08:17 AM |#1  
T3sla's Avatar
OP Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 53
 
236 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I'm running CM10.2 currently but the question applies to CM10.1 and CM11 also.Is there a way to save the system settings like display, sound, language etc. so when you make a factory reset or reflash you won't have to set the rom again?
 
 
13th June 2014, 09:42 AM |#2  
godlesplay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 209
 
693 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
make backup with titaniumbackup and after factory reset restore only data
The Following User Says Thank You to godlesplay For This Useful Post: [ View ]
13th June 2014, 09:50 AM |#3  
iPusak Gaoq™'s Avatar
Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 862
 
1,530 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by godlesplay

make backup with titaniumbackup and after factory reset restore only data

You can't restore data on CM settings after you have upgrade/downgrade your rom....a lot of FC will happen if you do that....CM10.1, CM10.2 and CM11 have different settings....just set it up again...its not like you needed 1-2 hour to set it up...just a couple of minutes will do...
13th June 2014, 10:02 AM |#4  
godlesplay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 209
 
693 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by iPusak Gaoq™

You can't restore data on CM settings after you have upgrade/downgrade your rom....a lot of FC will happen if you do that....CM10.1, CM10.2 and CM11 have different settings....just set it up again...its not like you needed 1-2 hour to set it up...just a couple of minutes will do...

but he wrote about reflash same rom not about update rom, so if he want to reflash same rom he can make backup with TB
13th June 2014, 11:40 AM |#5  
T3sla's Avatar
OP Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 53
 
236 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by godlesplay

but he wrote about reflash same rom not about update rom, so if he want to reflash same rom he can make backup with TB

That's what i meant, not keeping settings between different versions.So if i got it right, make a backup of Settings.apk and restore only data?
13th June 2014, 01:27 PM |#6  
godlesplay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 209
 
693 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by T3sla

That's what i meant, not keeping settings between different versions.So if i got it right, make a backup of Settings.apk and restore only data?

Yes it should works, but I am not 100% sure
13th June 2014, 02:10 PM |#7  
iPusak Gaoq™'s Avatar
Senior Member
Flag Kuching
Thanks Meter: 862
 
1,530 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by T3sla

That's what i meant, not keeping settings between different versions.So if i got it right, make a backup of Settings.apk and restore only data?

If that is the case then backup Settings Storage/SettingsProvider.apk not Settings.apk cause every setup you make is kept in SettingsProvider.apk not Settings.apk....
Last edited by iPusak Gaoq™; 13th June 2014 at 02:14 PM.
The Following User Says Thank You to iPusak Gaoq™ For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes