Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,296 Members 52,183 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] hlp with weird post-encryption behavoir

Tip us?
 
JonanomisK
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2014
Default [Q] hlp with weird post-encryption behavoir

So I'm running Cyanogenmod 11 on my Sprint Galaxy S4. I decided to encrypt, but after I did I soft bricked my device. So I wiped data and restored a pre-encryption backup and it was fine. I later just wanted to try a stock ROM out of curiosity, but when I installed it and rebooted it went to the screen where it asks you to input your password to decrypt. No combination worked, I even tried null or 0000 incase it went to some weird default. So I went back to cyanogenmod and it worked fine, I even updated it fine, but I still can't get other ROMs to work. So here is the bottom line, Cyanogenmod works great, but any other ROM does the weird encrypt thing, when I wrote data on different Roms it doesn't decrypt, does anyone know what is causing this or know how to fix it?
 
cruise350
Old
#2  
cruise350's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 576
Posts: 1,841
Join Date: Dec 2007
Location: Memphis, TN
Have you tried using oden to install the stock tar?
Phones & Tablets: Galaxy S4, Galaxy Note 8", Evo 4g LTE, Evo 3D, Acer Iconia A500, Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Ipad 2, Nabi 2,


Rom: Rooted Stock Odexed, Hotspot Mod, Xposed, Wanum, several other xposed tweaks
Firmware: NAE
Kernel: Stock
TWRP: 2.7.1.0

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes