Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Using another firmware?

OP Sejskaler

13th June 2014, 02:56 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hello.

So, I got my problems fixed, but now I have a question, what if I use a german firmware in Denmark, what will it disable/enable etc.?


Regards
Last edited by Sejskaler; 13th June 2014 at 04:11 AM.
13th June 2014, 04:20 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 0
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I guess the preinstalled apps will be different, the radio modem will be different,so there will be cellular disruption and unable to use radio and receive data.

Sent from my D6503 using Tapatalk
13th June 2014, 03:30 PM   |  #3  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Flag Osijek
Thanks Meter: 5,543
 
6,790 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by keithljh

I guess the preinstalled apps will be different, the radio modem will be different,so there will be cellular disruption and unable to use radio and receive data.

Sent from my D6503 using Tapatalk


Germany and Denmark mate, not Mexico and Australia.




Quote:
Originally Posted by Sejskaler

Hello.

So, I got my problems fixed, but now I have a question, what if I use a german firmware in Denmark, what will it disable/enable etc.?


Regards

You won't have any problems.
Baseband is same and everything will work fine.

Apps and bloatware depends on firmware you choose.
Use generic version to skip bloatware installation..

Sent from my D6503 using Tapatalk
13th June 2014, 07:28 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by funky0308

Germany and Denmark mate, not Mexico and Australia.






You won't have any problems.
Baseband is same and everything will work fine.

Apps and bloatware depends on firmware you choose.
Use generic version to skip bloatware installation..

Sent from my D6503 using Tapatalk

Oh, I see, thank you very much, just what I was looking for :3
I am glad it didn't seem to cause any trouble
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes