Post Reply

International Max

OP Wmckinnon46

13th June 2014, 04:11 PM   |  #1  
Wmckinnon46's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
141 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
How do I know if I have an International Max or Domestic?
13th June 2014, 04:35 PM   |  #2  
waco2hot33's Avatar
Senior Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 138
 
549 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
I believe at the top of you bootloader screen it will say T6UL...

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk
13th June 2014, 10:40 PM   |  #3  
Wmckinnon46's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
141 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by waco2hot33

I believe at the top of you bootloader screen it will say T6UL...

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk

Mine says "T6WHL"
13th June 2014, 11:02 PM   |  #4  
waco2hot33's Avatar
Senior Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 138
 
549 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by Wmckinnon46

Mine says "T6WHL"

T6WHL You have the Sprint Version mines says T6WL which is Verizon no international sorry ...T6UL is International Version

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk
Last edited by waco2hot33; 13th June 2014 at 11:07 PM.
13th June 2014, 11:12 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Wmckinnon46

Mine says "T6WHL"

Mine says the same thing. Mine is a Sprint One Max. Too bad after flashing NuSense 6.0, it doesn't work (Though it is most likely completely my fault. Doubt the Dev holds any blame there lol)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes