Would The LG G4 Fare Well With The Snapdragon 808?

The LG G4 has a lot to prove, given that last year’s LG G3 was among the best … more

CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Custom roms for the SGH-I527M (Canadian version)

13th June 2014, 09:27 PM |#11  
starmaster10's Avatar
OP Senior Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 252
 
802 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by EyeBalos

Hi SM, still trying to figure out this LTE problem. When I flashed CM11 and RR using TWRP, I only did the factory reset option. Should I try again using the advanced wipe options? If yes, which partitions should I use?

Thanks again.

Well I installed CM11 again and lte was working and I checked around in the ron but could not find anything on a setting for the bands.

In TWRP use advance wipe and check the first 4 boxes Dalvik cache, Cache, Systen and Data and try reflashing the CM11 rom and see if kte will show up.


Sent from my SGH-I527M using XDA Free mobile app
Last edited by starmaster10; 13th June 2014 at 10:58 PM.
14th June 2014, 12:25 AM |#12  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
25 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
OK, I just did the advanced option to wipe dalvik, cache, system and data. Then reflashed CM11 - still doesn't get LTE. Also the carrier says Rogers Wireless instead of Fido on the lock screen.

Do I need to change the APNs? After reflashing, there are 4 APNs created including:
Fido FTE = ltemobile.apn

It's weird that it would create a Fido APN yet display "Rogers Wireless" as the service on the lock screen.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes