Post Reply

Problem with flashing cwm on GT P1000

OP shone.kameni

13th June 2014, 10:13 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Hello.I have Galaxy tab P100 with this characteristics:
Firmware version: 2.2
Baseband version: P1000XXJMA
Kernel version: 2.6.32.9 root@DELL105 #1
Build number: FROYO.XWJMK

Tablet was routed or at least I think it is. It has superuser application and when I click on it, it looks like this:http://prntscr.com/3p9o2h

I want to flash the CWM and then Android 4.4.x but fail to flashing CWM's. I follow the tutorial and properly connect the tablet to a PC to Download mode, start Odin 1.7 pick .tar file in the PDA section and click Start button but flashing fails. Here's how Odin seems then: http://prntscr.com/3sil4y

Except that I do not make flashing do not make it even to properly disconnect the Download mode and the display quickly shows this picture: http://prntscr.com/3sin5u

Do you have any suggestion or do you can notice where am I wrong? Every kind of help is welcome
Thanks.
14th June 2014, 12:23 AM   |  #2  
safety1st's Avatar
Member
Thanks Meter: 23
 
79 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
It's a Soft Bricked
Your tab is in Soft bricked, better use OneClick to unbrick yor tab
14th June 2014, 11:56 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Yes, I do this and it is ok but still have problem with flashing.
14th June 2014, 01:18 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 1,260
 
3,138 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Since you are in froyo, have you checked if your bootloader is protected?
If so, you need to patch it first.

Follow my signature to overcome thread.
The PDF guide also guide you on the protected bootloader issue.
Sent from my GT-P1000 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes