Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Wierd Note 2 Problem

OP krishelnino

13th June 2014, 09:55 PM   |  #1  
krishelnino's Avatar
OP Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 45
 
169 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
I am using Note 2 since 1 and half year without any problems. Till date I have flashed many custom ROM's without any issues. Since yesterday my phone started acting weird. It boots up and within 10-15 seconds after system has started, it reboots. The process repeats like a loop and the phone is literally unusable. I was using Phoenix v18.8 ROM. I tried the following things

1) Formatted the phone completely and reinstalled ROM
2) Tried changing kernel to Nadia and Agni
3) Tried a different ROM to DN3 V5.2
4) Flashed official ND3 firmware through Odin.
5) Removed external sd-card

None of these have solved my problem. The only way I can get my phone to work is if i connect the phone using USB cable to my PC as soon as phone starts. Then again if i restart my phone the same thing happens.

So, is my phone dead ? Is there anything that I can do ?

Please help. Thanks
14th June 2014, 06:38 AM   |  #2  
aaron13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 99
 
381 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by krishelnino

I am using Note 2 since 1 and half year without any problems. Till date I have flashed many custom ROM's without any issues. Since yesterday my phone started acting weird. It boots up and within 10-15 seconds after system has started, it reboots. The process repeats like a loop and the phone is literally unusable. I was using Phoenix v18.8 ROM. I tried the following things

1) Formatted the phone completely and reinstalled ROM
2) Tried changing kernel to Nadia and Agni
3) Tried a different ROM to DN3 V5.2
4) Flashed official ND3 firmware through Odin.
5) Removed external sd-card

None of these have solved my problem. The only way I can get my phone to work is if i connect the phone using USB cable to my PC as soon as phone starts. Then again if i restart my phone the same thing happens.

So, is my phone dead ? Is there anything that I can do ?

Please help. Thanks

Have you tried a new battery? A bad battery also can cause strange reboots.


Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
14th June 2014, 08:13 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
100 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Try to plug your charger and see if restart stops. If your phone works then it's your battery. ..

Edit : is your battery charging?
Sent from my GT-N7100
Last edited by note2nooby; 14th June 2014 at 10:28 AM.
14th June 2014, 05:52 PM   |  #4  
krishelnino's Avatar
OP Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 45
 
169 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by aaron13

Have you tried a new battery? A bad battery also can cause strange reboots.


Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk

Quote:
Originally Posted by note2nooby

Try to plug your charger and see if restart stops. If your phone works then it's your battery. ..

Edit : is your battery charging?
Sent from my GT-N7100

Yes my phone is charging normally. And yes I have two batteries and tested with both. The problem persists.
14th June 2014, 06:46 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
100 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
The question is why your phone starts with USB connected ? That's where the solution could come .
If plug your charger the phone works/starts or only with USB connected starts?
Sent from my GT-N7100
Last edited by note2nooby; 14th June 2014 at 06:53 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes