Post Reply

Safestrap booting into stock Rom instead of hyperdrive slot

OP youngbasedgourd

14th June 2014, 08:46 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2014
Like the title reads,I installed hyperdrive in a Rom slot in safestrap, it seemed to work fine, the md5 checked out, but when I rebooted, it booted into the stock slot, what did of do wrong?
14th June 2014, 09:09 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Decatur
Thanks Meter: 817
 
2,413 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by youngbasedgourd

Like the title reads,I installed hyperdrive in a Rom slot in safestrap, it seemed to work fine, the md5 checked out, but when I rebooted, it booted into the stock slot, what did of do wrong?

if you using HD16 or 16.1 you CAN NOT use rom slots, it must be installed stock rom...this is a short coming of using safestrap 3.72 that was released for ATT S4 but is partially functional on verizon


I have no idea how you missed this
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Samsung Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank