Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,462 Members 43,903 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help after trying to return to stock 8.4

Tip us?
 
mrc00lbreeze
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2011
Default Help after trying to return to stock 8.4

Odin back to stock after root and installing Twrp. Was having random reboots so thought I would Odin back to stock and start over. Now after the reboot getting all kinds of processes stopping and pressing ok doesn't make them go away and now stuck with those pop ups and can't get to anything else or even turn off tablet. The three I'm getting are......unfortunately the process android.process.media has stopped and Unfortunately, Weather and Briefing has stopped and Unfortunately, Email has stopped. Any help is greatly appreciated. Thank you very much in advance.
 
mrc00lbreeze
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2011
Default Help

Somebody please help. can't get past the unfortunately or into download mode. First time i've posted on xda and not had a reply.
 
mgp53
Old
#3  
mgp53's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 147
Join Date: Mar 2012
Location: Orlando
FWIW You might try holding down the volume up and down along with the power button to shut down. good luck..

Sent from my SM-T320 using XDA Premium HD appdx
 
zorbakun
Old
#4  
zorbakun's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 87
Posts: 363
Join Date: Jul 2009
You need to wipe your data and cache in recovery. Try to power off tablet then power on using power+Vol UP+Home button. Then wipe data and cache. If you have any important data, back it up first as everything on local media storage will be deleted.
 
coolqf
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 235
Join Date: Sep 2007
Location: Istanbul
Did you figure out how to do this? I'm also having trouble return to stock. I can install custom ROMs, but not stock. When I try to install stock via Odin 3.09 or 3.07 it says FAIL and then I have an error message on my screen after I reboot informing me of bad firmware. The. I have to reinstall twrp and then a custom ROM.

Sent from my SM-T320 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes