Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

How to Fix the Nexus Available Storage Bug – XDA TV

Is your Nexus device only showing half of the available storage as it should? Many … more

Don’t Forget About Birthdays with Birthday Reminder

A person’s birthday is, without a doubt,one of the most important days in his … more

Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Youtube connection problems

OP ROADKING17

14th June 2014, 05:18 AM   |  #1  
ROADKING17's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
196 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Having problems of late connecting youtube to chromecast some videos work some don't... Unrooted .... am I the only one?

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK
14th June 2014, 06:13 AM   |  #2  
r3pwn's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,491
 
1,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ROADKING17

Having problems of late connecting youtube to chromecast some videos work some don't... Unrooted .... am I the only one?

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK

My CC is un-rooted and I just casted a two hour long YouTube video to keep my little sisters entertained. If you still have the issue in the morning, I'll cast some more to see if you're the only one.

Sent from my Amazon Tate using Tapatalk
14th June 2014, 06:21 AM   |  #3  
ROADKING17's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
196 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by r3pwn

My CC is un-rooted and I just casted a two hour long YouTube video to keep my little sisters entertained. If you still have the issue in the morning, I'll cast some more to see if you're the only one.

Sent from my Amazon Tate using Tapatalk

Thanks it's small clips I get the spinning wheel on my tv... Before it would connect with no problem and now for about a week not it plays some then not play others

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK
14th June 2014, 06:22 AM   |  #4  
r3pwn's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,491
 
1,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ROADKING17

Thanks it's small clips I get the spinning wheel on my tv... Before it would connect with no problem and now for about a week not it plays some then not play others

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK

Have you tried factory resetting your Chromecast? (may or may not help, but won't cause any damage)

Sent from my Amazon Tate using Tapatalk
14th June 2014, 06:25 AM   |  #5  
ROADKING17's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
196 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by r3pwn

Have you tried factory resetting your Chromecast? (may or may not help, but won't cause any damage)

Sent from my Amazon Tate using Tapatalk

No but I'll take that next step I'll report back if any thing happens

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK
14th June 2014, 06:26 AM   |  #6  
r3pwn's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,491
 
1,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ROADKING17

No but I'll take that next step I'll report back if any happens

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK

Okay. I'll be sleeping, but someone else may be by here to try to help you before I get up in the morning.

Sent from my Amazon Tate using Tapatalk
14th June 2014, 06:32 AM   |  #7  
ROADKING17's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
196 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by r3pwn

Okay. I'll be sleeping, but someone else may be by here to try to help you before I get up in the morning.

Sent from my Amazon Tate using Tapatalk

Ok no problem thanks for the reply

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK
15th June 2014, 03:05 AM   |  #8  
ROADKING17's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
196 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Reseted the chromecast still having problems on certain youtube videos I tried different phones tablets etc and still no go. I'm thinking it's the youtube app itself last update really screwed things up

SENT FROM MY SM-N900T/NEXUS 5 USING TAPATALK

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes