Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] i9195 No GSM after playing with ROMs

OP George03

5th June 2014, 12:44 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I was not given any viable answer. Please, delete the thread.
Last edited by George03; 23rd August 2014 at 07:12 PM. Reason: Delete this thread please
5th June 2014, 03:29 PM   |  #2  
rrgrrg's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 3,844
 
2,485 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
reflash a whole sammy stock .tar firmware via odin you are on .. should be back normal
5th June 2014, 05:37 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I was not given any viable answer. Please, delete the thread.
Last edited by George03; 23rd August 2014 at 07:11 PM.
8th June 2014, 03:08 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 168
 
724 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Have your try flashing the same firmware twice in in a row, I had problems with baseband not changing allways solved flashing twice

sent from my i9192 with CM11 by sekil
8th June 2014, 09:09 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I was not given any viable answer. Please, delete the thread.
Last edited by George03; 23rd August 2014 at 07:11 PM.
9th June 2014, 09:38 AM   |  #6  
theLofD's Avatar
Senior Member
Flag Falun
Thanks Meter: 35
 
282 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by George03

Yes. I have tried changing baseband (modem) alone (flash - reset - flash - reset) and I can see in the phone's options that it has changed, yet the phone behaviour stays the same.
Is it possible that I have physically broken something by multiple re-flashings or swapping the sim cards? I mean someone suggested that this is problem with SIM port but this seem unlike as the phone should still be able to connect emergency calls, shouldn't it?

You might accidently erased your IMEI? Check under about phone/status.
9th June 2014, 04:52 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I was not given any viable answer. Please, delete the thread.
Last edited by George03; 23rd August 2014 at 07:10 PM.
9th June 2014, 06:21 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 168
 
724 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
I think its hardware or your imei/efs is corrupt,

read this, don't know if it works

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2569532

sent from my i9192 with CM11 by sekil
10th June 2014, 03:50 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I was not given any viable answer. Please, delete the thread.
Last edited by George03; 23rd August 2014 at 07:10 PM.
15th June 2014, 06:12 PM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Another question
I was not given any viable answer. Please, delete the thread.
Last edited by George03; 23rd August 2014 at 07:10 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes