Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,406 Members 42,317 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[SOLVED] Can't sideload a ROM because it adb doesn't show device?

Tip us?
 
craiglay
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 349
Join Date: Feb 2008
I used the most recent twrp available. Think its 2.7.1.1
XDA2 -> XDA2i -> SE K750 -> SE K800 -> O2 XDA Orbit 2 (HTC Polaris) -> HTC Touch Diamond 2 -> HTC Touch Pro 2 -> HTC Desire Z -> HTC One

Remember to press thanks if you find my posts helpful.
The Following User Says Thank You to craiglay For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
RED_
Old
#12  
Senior Member - OP
Thanks Meter 52
Posts: 532
Join Date: Jan 2011
Location: London
Quote:
Originally Posted by craiglay View Post
I used the most recent twrp available. Think its 2.7.1.1
Yeah I just put that one on. Now we're back to the original problem, it doesn't show my devices when I try to sideload. This is a right pain.
Follow me on Twitter!
Click here


Android app developer.

Check out my applications here: Play store link to my apps
 
craiglay
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 349
Join Date: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by RED_ View Post
Yeah I just put that one on. Now we're back to the original problem, it doesn't show my devices when I try to sideload. This is a right pain.
If it shows up in the device manager on your pc, try go back one version of twrp. It should come up as an adb device
XDA2 -> XDA2i -> SE K750 -> SE K800 -> O2 XDA Orbit 2 (HTC Polaris) -> HTC Touch Diamond 2 -> HTC Touch Pro 2 -> HTC Desire Z -> HTC One

Remember to press thanks if you find my posts helpful.
The Following User Says Thank You to craiglay For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
RED_
Old
(Last edited by RED_; 15th June 2014 at 06:23 PM.)
#14  
Senior Member - OP
Thanks Meter 52
Posts: 532
Join Date: Jan 2011
Location: London
Quote:
Originally Posted by craiglay View Post
If it shows up in the device manager on your pc, try go back one version of twrp. It should come up as an adb device
I was able to 4.3 B-ETA2 of paranoid android installed and working. On the TWRP suggested in this thread, the Paranoid Android thread lot are saying to get 4.4 I need the most up to date TWRP, so I guess now I can update twrp and load the latest version onto the phone without needing to sideload, hopefully.

Edit: Yup that's what happened. Worked perfectly. I basically needed to update TWRP to the latest version, after flashing an old ROM on via a sideload beucase ParanoidAndroid 4.4 needs the latest TWRP. Thanks for the advice in there. Will hit the thanks button in a sec!

Edit: Limited to 8 thanks a day, how terrible!
Follow me on Twitter!
Click here


Android app developer.

Check out my applications here: Play store link to my apps
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes