Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,506 Members 40,367 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Ringtone setup?

Tip us?
 
SD_2007
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 56
Join Date: Jan 2014
Location: Kolkata
Question Ringtone setup?

How to set separate ringtone for separate sim in this phone or is it not possible?
 
amarjit_rsingh
Old
#2  
amarjit_rsingh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 413
Join Date: Mar 2012
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
no you can not set two different ring for different sim
My First Android Phone: Sony Xperia Go(SOLD)
Successfully Rooted Micromax Smarty 4 A68 (SOLD)
Samsung Galaxy STAR GT-S5282 running Jelly Bean 4.1.2(SOLD)
Gionee Pioneer P2 running Jelly Bean 4.2.2 (SOLD)
Motorola Moto E (Rooted) running Kitkat 4.4.4
 
SD_2007
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 56
Join Date: Jan 2014
Location: Kolkata
OMG! Too many basic features are missing from Kitkat. Now I am gonna really hate that.
 
amarjit_rsingh
Old
#4  
amarjit_rsingh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 413
Join Date: Mar 2012
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by SD_2007 View Post
OMG! Too many basic features are missing from Kitkat. Now I am gonna really hate that.
minor thing which can not be a reason to hate kitkat because each and every android version had some or another bugs
My First Android Phone: Sony Xperia Go(SOLD)
Successfully Rooted Micromax Smarty 4 A68 (SOLD)
Samsung Galaxy STAR GT-S5282 running Jelly Bean 4.1.2(SOLD)
Gionee Pioneer P2 running Jelly Bean 4.2.2 (SOLD)
Motorola Moto E (Rooted) running Kitkat 4.4.4
 
SD_2007
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 56
Join Date: Jan 2014
Location: Kolkata
But this is very much annoying. It sud be there. This feature can be found even java based mobile.

Sent from my XT1022 using Tapatalk
 
omdhar
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 177
Join Date: Sep 2012
Location: Dimapur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by amarjit_rsingh View Post
no you can not set two different ring for different sim
Search 'Dual SIM ringtone' in playstore. It works fine but fail on occasion

Sent from my XT1022 using Tapatalk 2
---------------------------------------------------------------------------
Pantech Burst - Newbie Guide
The Following User Says Thank You to omdhar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
SD_2007
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 56
Join Date: Jan 2014
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by omdhar View Post
Search 'Dual SIM ringtone' in playstore. It works fine but fail on occasion

Sent from my XT1022 using Tapatalk 2
Thanx for the suggestion. As of now it is working like a charm.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Integrate Social Networks Into Your Project With ASNE Library

Social network applications and services have developed into major parts ofour … more

Give Your Android Wear Device a Lock Screen with Lockable

Without a doubt,Android Wear is one of the most frequently talked abouttopics of … more

Forums Added for the LG G Watch R and Samsung Gear S

A little over a week ago, LG “inadvertently” let the world know about the … more

Secrecy App Goes Open Source, New LG Android Wear Device! – XDA Developer TV

Secrecy encryption app goes open source! That and much … more