Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Data reset to boot loop

OP ATGkompressor

15th June 2014, 06:00 PM   |  #1  
ATGkompressor's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
173 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Buddy if mine dropped his incredible and upon doing so com.android.Phone fc'd as well as Google play services...it let me do a factory data reset. Now it's boot looping...any help would b appreciated.

Sent from an Allied Galaxy not so far away.....
15th June 2014, 09:03 PM   |  #2  
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,323
 
8,050 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
It could have damaged the hardware considering the issue started right after that. If that's the case, nothing can be done other than replacing the bad hardware. Have you tried RUUing it?

Sent from my HTC One using Tapatalk
16th June 2014, 01:36 AM   |  #3  
ATGkompressor's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
173 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
No...don't have a computer. Got a fully operational galaxy s3...what are my options with that?

Sent from an Allied Galaxy not so far away.....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes