ATAP Joins Google, Project Tango is Alive and Kicking

Advanced Technology and Projects group (or simply ATAP) are the group of masterminds … more

Official TWRP for Sony Xperia L

TWRP is one of the most commonly used custom recoveries for Android. Thanks to TeamWin members and XDA Senior … more

Purple Material Design Theme

Wondering what your phone’s UI would look like in purple? This theme for CyanogenMod 12 made by XDA Senior … more

Both Cellular Nexus 7s Get 5.0.2 Lollipop!

If you are eager to try out the latest and greatest on your Nexus 7 LTE (2013) or Nexus 7 Mobile … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] unknown source

OP LiquidXed

16th June 2014, 02:50 AM   |  #1  
LiquidXed's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
338 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Anybody know how to change the unkown source to allow app installs manually? being there is no settings for it..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
16th June 2014, 03:24 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 13
 
79 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by LiquidXed

Anybody know how to change the unkown source to allow app installs manually? being there is no settings for it..

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Yep. I explained it in another thread so I'll just copy and paste it here:

FYI, to install APKs directly from your Fire TV without the sideloading nonsense, grab a SQLite editor and meander your way through Settings Storage/Settings/Global to change the value of "install_non_market_apps" from 0 to 1.
The Following 2 Users Say Thank You to deanemj For This Useful Post: [ View ]
16th June 2014, 04:58 AM   |  #3  
LiquidXed's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
338 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Got it.. Thanks man

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
16th June 2014, 05:01 AM   |  #4  
LiquidXed's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
338 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Is there any db to change so xbmc shows up on the home screen?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
16th June 2014, 05:35 AM   |  #5  
{ParanoiA}'s Avatar
Senior Member
Flag Ocean City, NJ
Thanks Meter: 161
 
982 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
where exactly did you find the setting? Can't seem to find "Settings Storage/Settings/Global". Maybe im just overlooking it...
16th June 2014, 05:59 AM   |  #6  
LiquidXed's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 25
 
338 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2784173

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes