FORUMS

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Bootloop in custom roms

16th June 2014, 05:44 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi everybody

I have a X1032 model. I'm having a problem flashing custom roms. I'm on stock 4.4.2. I unlocked my bootloader and installed cwm with fastboot " CWM-swipe-6.0.4.7-falcon.img". After that i rooted my phone with some supersu.zip file that i had to flash in cwm. So i have bootloader unlocked and a rooted device. Downloaded C-rom 4.4.3, wiped data/factory reset, wiped chache, and in mounts and storage i wiped /system. After that i flashed C-rom 4.4.3 succesfully but when i reboot the phone its stuck on a bootloop and i can't see why. I've tried it 3 times with no luck and even an older version of it, i tried cm11 4.4.3 but same no luck i tried waiting 20 minutes but it didnt help. Am i doing something wrong? or did i miss a step or something?

These are the roms i tried to flash:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2608377
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2713871

If you can help me please do thanks in regards.
Last edited by hamid1158; 16th June 2014 at 05:49 AM. Reason: Phone model
 
 
16th June 2014, 07:03 AM |#2  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Have you wiped cache? I'm not sure but wiping cache sometimes helps.
You may try Philz touch recovery, too. It can clean the phone to install a new rom, so it may solve your problem if you forgot to wipe a partition.
edit: Sorry, you said you wiped cache, missed it. You can still try another recovery I think. Don't know why but trying another recovery sometimes help. (I saved myself once, but may be just coincidence)
Last edited by tansly; 16th June 2014 at 07:09 AM.
The Following User Says Thank You to tansly For This Useful Post: [ View ]
16th June 2014, 07:22 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Phone dont wipe the system!
Quote:
Originally Posted by hamid1158

Hi everybody

I have a X1032 model. I'm having a problem flashing custom roms. I'm on stock 4.4.2. I unlocked my bootloader and installed cwm with fastboot " CWM-swipe-6.0.4.7-falcon.img". After that i rooted my phone with some supersu.zip file that i had to flash in cwm. So i have bootloader unlocked and a rooted device. Downloaded C-rom 4.4.3, wiped data/factory reset, wiped chache, and in mounts and storage i wiped /system. After that i flashed C-rom 4.4.3 succesfully but when i reboot the phone its stuck on a bootloop and i can't see why. I've tried it 3 times with no luck and even an older version of it, i tried cm11 4.4.3 but same no luck i tried waiting 20 minutes but it didnt help. Am i doing something wrong? or did i miss a step or something?

These are the roms i tried to flash:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2608377
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2713871

If you can help me please do thanks in regards.


Just stop wiping the system and it will work fine.

i've used cyanogen wiki to install one.
The Following User Says Thank You to Ravin89 For This Useful Post: [ View ]
16th June 2014, 09:52 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by tansly

Have you wiped cache? I'm not sure but wiping cache sometimes helps.
You may try Philz touch recovery, too. It can clean the phone to install a new rom, so it may solve your problem if you forgot to wipe a partition.
edit: Sorry, you said you wiped cache, missed it. You can still try another recovery I think. Don't know why but trying another recovery sometimes help. (I saved myself once, but may be just coincidence)

Thanks for your fast reply i'll try to flash philz recovery now and i'll see if it works. Got my fingers crossed
16th June 2014, 10:00 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Ravin89

Just stop wiping the system and it will work fine.

i've used cyanogen wiki to install one.

Thanks ill try this time without wiping system
16th June 2014, 10:11 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by tansly

Have you wiped cache? I'm not sure but wiping cache sometimes helps.
You may try Philz touch recovery, too. It can clean the phone to install a new rom, so it may solve your problem if you forgot to wipe a partition.
edit: Sorry, you said you wiped cache, missed it. You can still try another recovery I think. Don't know why but trying another recovery sometimes help. (I saved myself once, but may be just coincidence)

A big thanks it worked i used Philz Touch recovey and it worked thanks
16th June 2014, 10:19 AM |#7  
SbM_'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
More
For my information, did you still wipe /system or not?
16th June 2014, 10:28 AM |#8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by SbM_

For my information, did you still wipe /system or not?

No i didnt what i did is install Philz recovery here
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2201860
Go to downlaod Home and search for falcon and look for this one
philz_touch_6.43.8-falcon.zip
download it and put it on your phone and just flash it
then go to wipe data/factory reset you'll get an option to wipe for installing a rom choose that
after its done just flash your rom

it worked at the first time i did it
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank