Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

mms apn issues on m7att

OP syllogyking

1st February 2014, 04:41 AM   |  #1  
syllogyking's Avatar
OP Senior Member
Flag here. there. everywhere.
Thanks Meter: 273
 
604 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
does anyone know how to fix the mms issue with being unable to be sent/received (group text included). if anyone has got it to work, could you share your apn settings?
14th June 2014, 01:29 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by syllogyking

does anyone know how to fix the mms issue with being unable to be sent/received (group text included). if anyone has got it to work, could you share your apn settings?

I have had the same problem. I will try a system restore and then see if that works. I am running ARHD's Sense 5.5 with s-on
14th June 2014, 01:44 AM   |  #3  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 765
 
1,549 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Ask the rom maker to put the right apn's in... A lot of euro guys dont have the correct stuff and dont care to fix it very much as their primary user base is euro users...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-13-16-43-03.png
Views:	27
Size:	88.5 KB
ID:	2796772   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-13-16-43-17.png
Views:	25
Size:	104.9 KB
ID:	2796773  
14th June 2014, 01:45 AM   |  #4  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 765
 
1,549 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Why are you still on a sense 5.5 rom, sense 6 was released officially for at&t and developer us build which is configured for us market

Quote:
Originally Posted by calahanhempe

I have had the same problem. I will try a system restore and then see if that works. I am running ARHD's Sense 5.5 with s-on

15th June 2014, 05:28 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Being s-on and not being able to get the new firmware ( as far as I know) I'm not sure how Sense 6 will run without updating it, but thank you for your concern.
15th June 2014, 02:36 PM   |  #6  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 765
 
1,549 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Ok so flash back a nand backup relock bootloader accept ota reunlock and flash away after.....simple

Quote:
Originally Posted by calahanhempe

Being s-on and not being able to get the new firmware ( as far as I know) I'm not sure how Sense 6 will run without updating it, but thank you for your concern.

15th June 2014, 09:25 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease

Ok so flash back a nand backup relock bootloader accept ota reunlock and flash away after.....simple

It does sound simple when you say it like that, but I'm still pretty new to the unlocked bootloader world and I'm just not quite sure how to do all of that but I will look into it.
16th June 2014, 04:52 AM   |  #8  
syllogyking's Avatar
OP Senior Member
Flag here. there. everywhere.
Thanks Meter: 273
 
604 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by Wonders_Never_Cease

Ask the rom maker to put the right apn's in... A lot of euro guys dont have the correct stuff and dont care to fix it very much as their primary user base is euro users...

I have those settings entered, but mms still doesn't work.
16th June 2014, 02:07 PM   |  #9  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 765
 
1,549 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Those are stock apn's, only time ive seen issue with mms is with third party carriers. If this is case,no aons will fix

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes