Post Reply

[Q] Asphalt 8 Not Installing, Either on ART or Dalvik..

OP zaid2410

21st May 2014, 06:44 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
Guys I tried installing Asphalt 8 on my Moto G but everytime I get the App Not Installed error..
I was running the ART runtime before installing it by a shared apk file..
It didn't install on ART either Dalvik runtime...
I also have the data files but just the apk is not getting installed..
Tried every version but they are of no use..
Please suggest a solution guys...
Can I install the apk using adb..


Screenshots uploaded below in second post!!---
21st May 2014, 07:02 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
Screenshots
Screenshots
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-21-10-50-58.png
Views:	79
Size:	98.7 KB
ID:	2755002   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-21-10-51-03.png
Views:	77
Size:	146.4 KB
ID:	2755003   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-21-10-51-08.png
Views:	66
Size:	46.0 KB
ID:	2755004   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-21-10-51-12.png
Views:	77
Size:	51.6 KB
ID:	2755005  
21st May 2014, 08:55 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 2
 
36 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Try downloading again from play store.I just installed it from play store yesterday and it's working fine.
21st May 2014, 12:13 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
Not Working!!
Quote:
Originally Posted by r1punjay

Try downloading again from play store.I just installed it from play store yesterday and it's working fine.

I tried that too.. It shows unknown application error..
Not working from play store as well a by side-loading it...

It worked on Dalvik runtime but when I changed the runtime to ART.. I stopped working..
Guys do you have any solution..
My device is running 4.4.2.. Not rooted...
23rd May 2014, 08:19 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
218 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by zaid2410

I tried that too.. It shows unknown application error..
Not working from play store as well a by side-loading it...

It worked on Dalvik runtime but when I changed the runtime to ART.. I stopped working..
Guys do you have any solution..
My device is running 4.4.2.. Not rooted...

I'm running it on ART, playing it no problem! I have the unknown application error, click " open" button right after installed from playstore. Re-booting the phone, then can play no problem. In fact, smooth on high video setting. wish the screen was bigger.
23rd May 2014, 09:59 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
Post Not Working!!
Quote:
Originally Posted by saintckk

I'm running it on ART, playing it no problem! I have the unknown application error, click " open" button right after installed from playstore. Re-booting the phone, then can play no problem. In fact, smooth on high video setting. wish the screen was bigger.

I after downloading it and getting the error,went to check it out in the play store there was just one option INSTALL..
I also tried downloading it one more time but that too gave the same error and I wasted my 3GB on it..
Not getting anyway out of this..
Should I reset the factory settings??

Wipe Cache and give it a try??
16th June 2014, 03:08 PM   |  #7  
born noob developing pro's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
[QUOTE=zaid2410;52811497]Guys I tried installing Asphalt 8 on my Moto G but everytime I get the App Not Installed error..
I was running the ART runtime before installing it by a shared apk file..
It didn't install on ART either Dalvik runtime...
I also have the data files but just the apk is not getting installed..
Tried every version but they are of no use..
Please suggest a solution guys...
Can I install the apk using adb..


me too having the same problem... can't find any solution

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank