Xiaomi Business Model Unlike Usually Conceived

This article explains how Xiaomi sells phones not just to be a mobile OEM, but also to seed … more

Note 4 Launcher Theme Collection

If you like the features and integration of the TouchWiz Launcher on your Note 4, FrenchFamousTeam put … more

Verizon Allows Customers to Opt Out of Supercookies

Following the controversy that Verizon’s zombie “supercookies” … more

Note 3 Camera Mod Brings You Multi DPI

This mod for the Note 3 (SM-N9005) camera will give you multi DPI support as well as lift the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Xperia Xposed KK

OP Deexterity

16th June 2014, 06:19 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Hello guys,

Im facing a little problem with my Z1,after installing Serajr Xperia Xposed by the Xposed Installer,my background doesnt move along the screens anymore,its static,that annoys me a lot,because if i uninstall the xperia xposed,the problem is gone,i tried re installing,rebooted,cleaned cache and dalvik cache,but no sucess,Could somebody help me out?

Thanks in advance

Enviado de meu C6943 usando Tapatalk
16th June 2014, 06:46 AM   |  #2  
Kyrius's Avatar
Senior Member
Flag Lasko
Thanks Meter: 25
 
290 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
you have to change options. Untic static wallpaper.

Attached is a screenshot of my settings for example. I have it on static.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-16-06-43-00.jpg
Views:	76
Size:	178.5 KB
ID:	2800916  
16th June 2014, 11:11 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Kyrius

you have to change options. Untic static wallpaper.

Attached is a screenshot of my settings for example. I have it on static.

that's the problem,i have already unselected haha can you do me a favor? unselect this option and see what happens? because here on and off its the same thing.

Thanks for your help [emoji3]

Enviado de meu C6943 usando Tapatalk
16th June 2014, 11:35 AM   |  #4  
Kyrius's Avatar
Senior Member
Flag Lasko
Thanks Meter: 25
 
290 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
hmmm strange. Doesn't change much you have to have at least 3 home panels to be able to somewhat move the wallpaper.
16th June 2014, 03:27 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Kyrius

hmmm strange. Doesn't change much you have to have at least 3 home panels to be able to somewhat move the wallpaper.

yeah,very strange,but even with 3 panels the background stay static,just tested,i guess ill have to deal with that hahaha

Enviado de meu C6943 usando Tapatalk
16th June 2014, 04:38 PM   |  #6  
Kyrius's Avatar
Senior Member
Flag Lasko
Thanks Meter: 25
 
290 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
try a different launcher ...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes