Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,872 Members 53,269 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

problem with factory reset

Tip us?
 
wyklocnik
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Jun 2013
same story after formating internal memory.
no changes whatsoever. same homescreen, same widgets/apps present. same system version.
and of course new error every 5 seconds. guess the phone is messed up good.
talk about luck. its second droid 4 i bought. first i bought over a month ago on auction site, it was new. i paid, guy never sent it.
now this one. its like a curse
 
sd_shadow
Old
#12  
sd_shadow's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1259
Posts: 3,405
Join Date: Sep 2011
Location: South Dakota
formatting internal won't wipe, user data, but will wipe backup data.
No support via PM! Please ask in a public thread, that's what the forums are for.
Notify me by Posting @sd_shadow in thread I'll help you as much as I can...
Always in motion is the future
 
wyklocnik
Old
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Jun 2013
tried xml with rsdlite now.
after first reboot its supposed to go into the recovery mode right?
it went back in to ap fastboot... and after rsd transfered all the files then it went to bootloader... and now program says reboot is in process while phone sits in recovery mode...
 
sd_shadow
Old
#14  
sd_shadow's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1259
Posts: 3,405
Join Date: Sep 2011
Location: South Dakota
Quote:
Originally Posted by wyklocnik View Post
tried xml with rsdlite now.
after first reboot its supposed to go into the recovery mode right?
it happens sometimes
Quote:
it went back in to ap fastboot... and after rsd transfered all the files then it went to bootloader... and now program says reboot is in process while phone sits in recovery mode...
select wipe data, then select reboot
No support via PM! Please ask in a public thread, that's what the forums are for.
Notify me by Posting @sd_shadow in thread I'll help you as much as I can...
Always in motion is the future
 
wyklocnik
Old
#15  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Jun 2013
done, nothing changed.

also, when rsd works it acts as if it doesnt wait for the phone with operations.
it writes reboot, phone starts to reboot, and long time before it boots back either in ap fastboot mode or into recovery
rsd says its already transfering files, it says reboot again (before phone even gets into fastboot or recovery after 1st reboot) and so on.
 
sd_shadow
Old
#16  
sd_shadow's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1259
Posts: 3,405
Join Date: Sep 2011
Location: South Dakota
Quote:
Originally Posted by wyklocnik View Post
done, nothing changed.

also, when rsd works it acts as if it doesnt wait for the phone with operations.
it writes reboot, phone starts to reboot, and long time before it boots back either in ap fastboot mode or into recovery
rsd says its already transfering files, it says reboot again (before phone even gets into fastboot or recovery after 1st reboot) and so on.
which fastboot version? 0A.74 , 0A.77?
which xml file?
No support via PM! Please ask in a public thread, that's what the forums are for.
Notify me by Posting @sd_shadow in thread I'll help you as much as I can...
Always in motion is the future
 
wyklocnik
Old
#17  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Jun 2013
0A.74

cdma_maserati_9.8.2O-72_VZW-18-2_1ff.xml
 
sd_shadow
Old
#18  
sd_shadow's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1259
Posts: 3,405
Join Date: Sep 2011
Location: South Dakota
looks like you have a failure to write data, don't think there is a fix.
could try my Unbrick Moto device with moto-fastboot.exe
but unlikely that it will work
No support via PM! Please ask in a public thread, that's what the forums are for.
Notify me by Posting @sd_shadow in thread I'll help you as much as I can...
Always in motion is the future

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes