Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Stuck on Asus boot screen after custom rom flash

OP bob_harris

14th June 2014, 01:39 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
I've flash a couple of custom roms onto my TF300T in the past, recently i tried Omni 4.4.2 but now the pad won't boot past the Asus splash screen. The screen dims / brightens / goes black periodically but never gets past this screen.

I can get back into TWRP 2.7.0.1, I attempt to restore a backup of a previously working state, I've tried to flash different roms, I always factory reset / wipe Dalvik Cache & Cache under advanced.

I can connect with adb too so I'm hopeful there's something that can be done.

I keep reading I need bootloader 4.2, this is what I currently have:
Android cardhU-user bootloader <1.00 e> released by "WW_epad-10.4.2.9-20120809" A03

But where do you get updated bootloaders? I can't find them anywhere.
14th June 2014, 01:21 PM   |  #2  
UncleManuel's Avatar
Senior Member
Flag Bamberg
Thanks Meter: 15
 
237 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Dude, latest version is 10.6.1.27.5! So I guess you have to flash the latest ASUS ROM first and start all over again...

--> http://www.service.asus.com/#!downloads/c1wax
-search for "TF300T"
-select your model
-select Android as OS
-choose your ROM version (WW or US, depending on where you are living)
14th June 2014, 05:28 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Thanks, with fastboot I flash the 4.2 WW Asus rom / blob. Then fastboot flashed recovery of the correct TWRP for 4.2 bootloader. Now I'm off to flash a kitkat rom


Quote:
Originally Posted by UncleManuel

Dude, latest version is 10.6.1.27.5! So I guess you have to flash the latest ASUS ROM first and start all over again...

--> http://www.service.asus.com/#!downloads/c1wax
-search for "TF300T"
-select your model
-select Android as OS
-choose your ROM version (WW or US, depending on where you are living)

16th June 2014, 10:22 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by bob_harris

Thanks, with fastboot I flash the 4.2 WW Asus rom / blob. Then fastboot flashed recovery of the correct TWRP for 4.2 bootloader. Now I'm off to flash a kitkat rom

this is my 1st post. Same problem. Here is my situation.
tf300t unlocked and rooted( it was) I suspect I have lost root.

I was running CM nightlies about 2 times a month. It was very stable. then out of no where it started a boot loop. It would boot untill the profile page would be visible for 6-7 seconds and then reboot.

1st thing I did was install an earlier update but nothing changed.
2nd I wiped delvik, system and cache.
3rd fastbooted US_epad-user-10.6.1.27.1.zip (just the blob) stuck at Boot loop

that removed recovery, so I fastbooted twrp 2.5.0.0

then did a install of the above zip file. that too removed recovery. and stuck at boot loop. (asus)

I have tried so many thing my head is spinning.

please Help
17th June 2014, 12:05 AM   |  #5  
lj50036's Avatar
Recognized Contributor
Flag Muti-Verse
Thanks Meter: 1,636
 
2,063 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by danwhite99

this is my 1st post. Same problem. Here is my situation.
tf300t unlocked and rooted( it was) I suspect I have lost root.

I was running CM nightlies about 2 times a month. It was very stable. then out of no where it started a boot loop. It would boot untill the profile page would be visible for 6-7 seconds and then reboot.

1st thing I did was install an earlier update but nothing changed.
2nd I wiped delvik, system and cache.
3rd fastbooted US_epad-user-10.6.1.27.1.zip (just the blob) stuck at Boot loop

that removed recovery, so I fastbooted twrp 2.5.0.0

then did a install of the above zip file. that too removed recovery. and stuck at boot loop. (asus)

I have tried so many thing my head is spinning.

please Help

Shoot me an email, I may have a solution

jl52741@gmail.com

Thx Josh
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes