FORUMS

Windows doesn't show S 5 in Windows Explorer

131 posts
Thanks Meter: 16
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
When I plug in my SM-G900H into my Windows 8 laptop, I hear a connection sound, but it doesn't show up in My Computer. I can adb to it just fine, but would like to use a graphical file system. How can I fix this?
 
 
15th June 2014, 04:38 PM |#2  
Junior Member
Toronto
Thanks Meter: 0
 
More
Check if drivers are installed?
Quote:
Originally Posted by jeffreylin_

When I plug in my SM-G900H into my Windows 8 laptop, I hear a connection sound, but it doesn't show up in My Computer. I can adb to it just fine, but would like to use a graphical file system. How can I fix this?



http://www.samsung.com/us/support/downloads

Are you running a customer ROM or stock?
I know I had to install drivers for my laptop to read my cellphone as a mass USB storage unit. Try finding the one for your device on this website or through Google. Also, have you tried using a different USB port on your computer maybe or restarting your computer?
16th June 2014, 11:52 PM |#3  
jeffreylin_'s Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by Rainleader

http://www.samsung.com/us/support/downloads

Are you running a customer ROM or stock?
I know I had to install drivers for my laptop to read my cellphone as a mass USB storage unit. Try finding the one for your device on this website or through Google. Also, have you tried using a different USB port on your computer maybe or restarting your computer?

I have drivers installed, and I'm using the stock ROM. I've tried restarting and using different USB ports multiple times, and it worked before. I don't know what changed.
17th June 2014, 12:19 AM |#4  
brandywinefarm's Avatar
Junior Member
Flag Hilham
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Unhappy Same Here except Win7
Quote:
Originally Posted by jeffreylin_

I have drivers installed, and I'm using the stock ROM. I've tried restarting and using different USB ports multiple times, and it worked before. I don't know what changed.

I just bought a S5 and had it flashed to PP by the dealer. Everything is stock.

I connect the USB to any port, I get the connect tone...I can see the device in DEVICE MANAGER. (drivers installed 2 times).
I cannot see the files on the phone or SD card.

Phone gives no option for Camera or Mxx whatever like I see online and in the manual.
It charges just fine. I tried the USB 3.0 cable and my very nice microusb data cable. nothing.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes