Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,851 Members 47,576 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Contacts (Google) do not want to synchronize

Tip us?
 
Drakomord
Old
#1  
Drakomord's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 263
Join Date: Dec 2012
Location: Lyon
Default Contacts (Google) do not want to synchronize

Hi !

Since some time, syncing my contacts via Google no longer works... Do you have the same problem ? Do you know why I have this error ? Thank you !

 
Drakomord
Old
#2  
Drakomord's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 263
Join Date: Dec 2012
Location: Lyon
Nobody ?...
 
ArturGaspar
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 20
Join Date: Dec 2013
Location: São Paulo
I opened that view and found out I had the same error. Unchecking and checking the box worked for me.
 
Drakomord
Old
#4  
Drakomord's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 263
Join Date: Dec 2012
Location: Lyon
Quote:
Originally Posted by ArturGaspar View Post
I opened that view and found out I had the same error. Unchecking and checking the box worked for me.
Not for me. But deleted and re-added my Google account worked.
 
Th3Duck
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 121
Join Date: Jul 2013
Location: Amersfoort

 
DONATE TO ME
I have the same problem since yesterday. I'm running CM11. Have tried everything even updating the play store, clearing caches account etc.. Will try flashing fresh ROM and gapps tonight.
 
Drakomord
Old
#6  
Drakomord's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 263
Join Date: Dec 2012
Location: Lyon
Quote:
Originally Posted by Th3Duck View Post
I have the same problem since yesterday. I'm running CM11. Have tried everything even updating the play store, clearing caches account etc.. Will try flashing fresh ROM and gapps tonight.
Unofficial CM11 ?
 
Th3Duck
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 121
Join Date: Jul 2013
Location: Amersfoort

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Drakomord View Post
Unofficial CM11 ?
Official the newest nightly 06-15. But haven't flashed gapps for a while only updated CM11.
 
Drakomord
Old
(Last edited by Drakomord; 17th June 2014 at 08:52 AM.)
#8  
Drakomord's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 44
Posts: 263
Join Date: Dec 2012
Location: Lyon
Quote:
Originally Posted by Th3Duck View Post
Official the newest nightly 06-15. But haven't flashed gapps for a while only updated CM11.
Cyanogen team work officialy for huashan version ?!

It's maybe a bug of this version. Nightlies is unstable. ^^

Edit : omg, you're right O.o http://download.cyanogenmod.org/?device=huashan
 
Th3Duck
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 121
Join Date: Jul 2013
Location: Amersfoort

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Drakomord View Post
Cyanogen team work officialy for huashan version ?!

It's maybe a bug of this version. Nightlies is unstable. ^^

Edit : omg, you're right O.o http://download.cyanogenmod.org/?device=huashan
I believe its the playstore not CM11 itself, read on the internet that there are more people with the same problem. Don't know for sure, will try clean install because right now I even can't update all my apps. Will get an error.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes