Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Serious Wifi issues!

OP chintz24

11th June 2014, 07:41 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
148 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I have installed omega 21 because wifi wasnt working, full wipe, it works for a while after every wipe and then starts auto switching off.
I updated the modem too today.
Please help
11th June 2014, 08:01 PM   |  #2  
Repulsa's Avatar
Recognized Contributor
Your Mom's crib
Thanks Meter: 2,089
 
1,873 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by chintz24

I have installed omega 21 because wifi wasnt working, full wipe, it works for a while after every wipe and then starts auto switching off.
I updated the modem too today.
Please help

Flash another kernel mate might fix ur issue.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
13th June 2014, 06:21 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
148 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Hey thanks for the help. I flashed perseus and waited for a day.. the frequency of wifi going off is lesser but it does go off a lot...

Sent from my GT-I9500 using XDA Premium 4 mobile app
13th June 2014, 08:34 AM   |  #4  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 573
 
1,854 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by chintz24

I have installed omega 21 because wifi wasnt working, full wipe, it works for a while after every wipe and then starts auto switching off.
I updated the modem too today.
Please help

Update to OMEGA v.22 -> HERE
17th June 2014, 05:18 PM   |  #5  
Junior Member
Flag merida yucatan
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Unhappy Wifi Conecting
I have the same issue, I have updated to v22 and still the same problem, I did a full wipe complet, twice and now after v22 it is flashed it wont start the wifi, it simply stays conecting... please help me I dont know what to do know to solve this, if anyone has the solution please share it with me,
I have a s4 i9500 with omega rom v22 and my wifi it is note working it starit doing it since it was on v21 and I upgrade it to V22 and it still wont work.
Thanks in advance for your help anyone.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes