5,815,061 Members 37,908 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Boot Loop after trying to Flash Cyanogenmod 11 through AutoRec?

Tip us?
 
LGGuy83
Old
(Last edited by LGGuy83; 17th June 2014 at 08:26 PM.) Reason: Added info
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Default Boot Loop after trying to Flash Cyanogenmod 11 through AutoRec?

Hello,

I am very new to rooting, and just rooted my Sprint LG G2 with 4.4.2 KitKat through IORoot 25 and then used AutoRec as my TWRP. I then downloaded Cyanogenmod11 from its website onto my phone, and tried to flash install it through AutoRec. However, when I try to install the CM11 ROM, I get the "MD5 not found" message, and when I try to reboot after this, my phone goes into what I think is Bootloop (the LG home screen continuously turns on for a couple seconds, then stops for a split second, and then turns back on for a couple seconds). Fortunately, I am was able to hard restart my phone by holding Power and Volume Up together while this screen is on, and I was able to restore my phone with the backup I made, and my phone is now working fine with the stock ROM. Has anyone else had this problem before, and if so is there a better way for my to install custom ROM, and/or fix that MD5 message? Does anyone know what that MD5 message means?

One other note, I have been doing some reading and I currently have ZVC radio. I'm not sure what this means exactly, but would this make a difference?

Thanks!
 
secret.animal
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 546
Posts: 1,007
Join Date: Aug 2010
Location: Lake Villa
If you are on 4.4.2 cm won't work on that version yet

Sent from my LG-LS980 using XDA Premium 4 mobile app
 
LGGuy83
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by secret.animal View Post
If you are on 4.4.2 cm won't work on that version yet

Sent from my LG-LS980 using XDA Premium 4 mobile app
Interesting, thanks. Are there any ROMs that work for 4.4.2 that people have been using, or am I pretty much stuck with the stock ROM until CM is updated?
 
secret.animal
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 546
Posts: 1,007
Join Date: Aug 2010
Location: Lake Villa
Cloudyfa has some in the G2 android development forum. There are some others that will work with sprint.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2687613

[INDEX][REPO][AIO] LG G2 - ROMs | Kernels | MODs | Recoveries [UPDATED][9 June 14]
Has some info in it also


Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes