FORUMS

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more

Original Moto G Receives Lollipop, OTA Captured

The original Moto G was released almost two years ago. Motorola still continues to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Poor sound

14th June 2014, 08:29 AM |#1  
stoehner's Avatar
OP Senior Member
Flag Arlington
Thanks Meter: 44
 
Donate to Me
More
People are having a hard time hearing me anybody else getting this problem I'm on the current ane6 firmware and modem

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
 
 
14th June 2014, 09:13 AM |#2  
em0ney14's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 360
 
More
No problem here, is it more than one person? Maybe an issue on their side.

If not, try reverting back to ANCH or even ANE5 and see.



Sent from my SM-G900T using Tapatalk
14th June 2014, 01:07 PM |#3  
ashraf sharif's Avatar
Senior Member
Flag nyc
Thanks Meter: 210
 
More
it may be from wifi calling.
14th June 2014, 03:25 PM |#4  
stoehner's Avatar
OP Senior Member
Flag Arlington
Thanks Meter: 44
 
Donate to Me
More
Wifi calling disabled. I found another post on this issue seems to be a common problem

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
14th June 2014, 04:16 PM |#5  
fabiosantossillva's Avatar
Member
Flag San Francisco
Thanks Meter: 17
 
More
My unit works flawlessly. The sound is Cristal clear to me and to the listeners, even when I'm using WiFi calling

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
14th June 2014, 04:48 PM |#6  
aooga's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 951
 
More
Calls are great for me, especially using HD voice. Are you on the latest software?
18th June 2014, 02:43 AM |#7  
iwillkillyou's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
If it's on speaker I have the problem. With headsets or phone itself it works well.

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank