CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

The History of Flagships: Part I – Sony

Every OEM aspiring to conquer the mobile world undoubtedly releases its take on the so-called … more

XDA & New Relic Performance Monitoring [Sponsored]

In other posts we’ve raved about New Relic Mobile for monitoring performance of our … more

XDA’s Top 5 Stories and Videos for 2014 – XDA TV

Yesterday we talked about our favorite Xposed Mods from 2014 on XDA Xposed … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Please Help - Galaxy S4 Loses LTE Connection All the TIme

OP llcooljayce

18th June 2014, 03:46 AM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Joku1981

Conect it to Kies 3 and attach the screenshot here.

Ok mine has been doing this for a long time. It happens ALMOST every time I send or receive a picture text. I just started using TextSecure witch uses data not SMS and it is still doing it. Turning off mobile network and turning it back on fixes it. ( turning on Flight Mode then tuning it off in a minute of two I found is a shortcut). Been though several updates and no change.

Hope this sheds some light on the issue and a possible fix. If not maybe it will help someone by using my workaround.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes