Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

game lag on xperia zr

OP xperia.zr

17th June 2014, 12:33 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
i got my zr a week ago i updated it to android 4.3 it runs good without any lag in general but i get a lag in subway surfers game i tried dead trigger 2 and asphalt 8 and they run good without lagging although they are much heavier than subway surfers .
so is the problem with the game or the phone ? and what are your suggestions to deal with it ?
thanks in advance
17th June 2014, 02:10 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
any help guys??
17th June 2014, 08:06 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 6
 
35 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Enable USB debugging mode ON and enable Force 2D GPU rendering. *may solve the problem.
17th June 2014, 08:45 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Daedroza

Enable USB debugging mode ON and enable Force 2D GPU rendering. *may solve the problem.

so if the problem is with the phone why other games run fine ?
18th June 2014, 03:50 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 6
 
35 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
The game must not be using it's gpu capabilities to its full extent thus this problem. Big games required more gpu power thus unloading your ram.
18th June 2014, 03:52 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Yes in developer option

Enviado desde mi Moto G mediante Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes