FORUMS

Analysis & Opinion

Bricked Moto G

77 posts
Thanks Meter: 11
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My little brother tried to follow the online spec to unlock the bootloader.
I guess he did something wrong. Now I'm stock with the boot menu.
The phone doesn't boot anymore. I'm trying to install a recovery using mototool aio v3. The message I get is "hab check failed for recovery".
If. Select the option "recovery" it shows me the Motorola page.

Any suggestion on this matter? Thank you in advance.



Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
 
 
17th June 2014, 08:49 AM |#2  
DeHuMaNiZeD's Avatar
Senior Member
Flag jastrebarsko
Thanks Meter: 1,815
 
More
Install recovery with fastboot.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to DeHuMaNiZeD For This Useful Post: [ View ]
17th June 2014, 08:58 AM |#3  
OP Member
Flag tavullia
Thanks Meter: 11
 
More
Try now

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
17th June 2014, 09:08 AM |#4  
OP Member
Flag tavullia
Thanks Meter: 11
 
More
After flashboot flash recovery twrp.IMG or cwm.img...
And if reboot in recovery it goes again in the white moto page.

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
17th June 2014, 11:11 AM |#5  
kirmr's Avatar
Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 66
 
More
Enter the recovery pressing volume up, and not the power key.

If you can't enter in the recovery you can also flash a stock firmware, it should work.
The Following User Says Thank You to kirmr For This Useful Post: [ View ]
17th June 2014, 02:33 PM |#6  
Clarkiieh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
More
Sounds like the firmware has corruption reflash firmware

Sent from my XT1032 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Clarkiieh For This Useful Post: [ View ]
17th June 2014, 04:26 PM |#7  
OP Member
Flag tavullia
Thanks Meter: 11
 
More
Done. I've flashed the stock few from an XML directory downloaded from this link http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2708938. Once done I've flashed cm11. Thank you guys for all the suggestion.

Inviato dal mio Nexus 5 utilizzando Tapatalk
17th June 2014, 11:51 PM |#8  
Clarkiieh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
More
No problem dude, most phones EXCEPT Samsung are really hard to brick, there is normally a good chance a computer and a bit of advice can get you back and running whats CM like I'm thinking of flashing it...

Sent from my XT1032 using Tapatalk
18th June 2014, 03:49 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Help Me
[QUOTE=cinaski33;53471945]Done. I've flashed the stock few from an XML directory downloaded from this link http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2708938. Once done I've flashed cm11. Thank you guys for all the suggestion.

How you fix it? i have the same bug, i can't understand how can fix it
Please Help Me.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes