Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

help, cromni wont work with candy crush saga?

17th June 2014, 02:14 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
73 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
why wont candycrush saga work on my tablet? says it uncompatable. I dont understand. i can't seem to locate a stock rom. why can't i find one :\ can somebody help me out here please.
17th June 2014, 09:52 PM   |  #2  
sbdags's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 14,348
 
12,051 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eviling

why wont candycrush saga work on my tablet? says it uncompatable. I dont understand. i can't seem to locate a stock rom. why can't i find one :\ can somebody help me out here please.

Works fine here. Did you try 240dpi?
18th June 2014, 12:03 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
73 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
What will changing the dpi do

Sent from my LG-E988 using Tapatalk
18th June 2014, 12:24 AM   |  #4  
sbdags's Avatar
Recognized Contributor
Flag Kenilworth, Coventry
Thanks Meter: 14,348
 
12,051 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eviling

What will changing the dpi do

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

By not having the dpi set to 240 (TF700 default) the play store doesn't recognise your device so says it is incompatible.
18th June 2014, 02:47 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
73 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by sbdags

By not having the dpi set to 240 (TF700 default) the play store doesn't recognise your device so says it is incompatible.

how do i change the dpi? isnt that selected on my install :\
18th June 2014, 08:46 AM   |  #6  
berndblb's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 1,243
 
3,565 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by eviling

how do i change the dpi? isnt that selected on my install :\

Just re-flash the rom with 240 dpi or:

mount /system as r/w
go to system/build.prop, edit the dpi to 240 (last line)
save and reboot

Never clocked it, but I bet both methods would be neck-to-neck....
Last edited by berndblb; 18th June 2014 at 08:50 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes