Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Upgrade 4.3 with root

17th June 2014, 02:19 PM |#1  
OP Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
My bank has released a new app which is only available on DVU1ANE1.

What's the best way to get this update with a rooted device? Do I simply download the firmware, remove recovery and flash SuperSU?

Or is there a better way to do this?
 
 
18th June 2014, 12:29 AM |#2  
OP Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Surely there is someone who knows the answer to this seemingly simple request?
18th June 2014, 02:23 AM |#3  
MadManMark's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 123
 
552 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by thenashy

Surely there is someone who knows the answer to this seemingly simple request?

Doesn't seem very simple at all. I don't understand the question...
18th June 2014, 03:00 AM |#4  
OP Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by MadManMark

Doesn't seem very simple at all. I don't understand the question...

I have a rooted 4.4 S5. I want to update to the latest firmware available, but need root.
Last edited by thenashy; 18th June 2014 at 03:14 AM.
18th June 2014, 06:37 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 291
 
1,365 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Flash a Rom based on that firmware?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
18th June 2014, 09:49 AM |#6  
OP Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by luigi311

Flash a Rom based on that firmware?

Sent from my HTCONE using Tapatalk

I like stock, so it wasn't an option. Needless to say, the ROM selection for the S5 is rather low when it comes to quality. I prefer to stick with a stock ROM.

Anyway, I flashed the official ROM, los root and used Geohots Towel Root. Worked a charm on my G900i.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes