Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

WiFi Not working while I'm not using the Phone

OP qzmpal

18th June 2014, 04:23 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
50 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Hi experts,
I have downloaded the OTA from Verizon. Please find the attached picture of my Phone, to know the Technical information

MY Problem :
When, I'm not using my Phone, even though, I'm at home and I have WiFi at home, My phone is disconnecting from the WiFi and using the Cll 4G LTE Signal, after I lock my phone screen.

This is the 3rd month in a row, I'm paying insane charges for the Data. Did anyone found a solution for the problem??


Thank You.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-23-22-41-55.jpg
Views:	26
Size:	33.0 KB
ID:	2805646  
Last edited by qzmpal; 24th June 2014 at 07:18 AM.
24th June 2014, 07:19 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
50 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Any one facing a similar problem???
24th June 2014, 05:30 PM   |  #3  
Sandman-007's Avatar
Recognized Contributor
Flag Newnan
Thanks Meter: 1,997
 
2,879 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by qzmpal

Any one facing a similar problem???

Sorry. I can't even think of what would cause this. The only thing I can suggest is try a factory reset. Don't restore any apps. see if it happens. If it does then odin stock 4.3, and try again.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes