Post Reply

[Q] Probably Hard Brick

OP Orkeren

16th June 2014, 10:14 PM   |  #1  
Orkeren's Avatar
OP Senior Member
Flag KÝbenhavn
Thanks Meter: 65
 
292 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Hi all.
Somehow I managed to feel like a noob. So as follows:

Model: C5303
ROM: Stock
BL: Locked
TA partition: untouched
  1. It bootloops and goes to the sony repairscreen
  2. I can detect it with fastboot, but not write to (ie fastboot oem unlock hangs and doesn't give any error response)
  3. I can detect it with flashtool in S1boot mode, but again cannot write to it. It hangs/fails when trying to write to it both from Androxyde's Flashtool and with SUS
I feel like there must be something very obvious that I'm missing, as I cannot see what I'm doing wrong.
Any ideas?
19th June 2014, 09:59 AM   |  #2  
noahvt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 317
 
1,151 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Orkeren

Hi all.
Somehow I managed to feel like a noob. So as follows:

Model: C5303
ROM: Stock
BL: Locked
TA partition: untouched

  1. It bootloops and goes to the sony repairscreen
  2. I can detect it with fastboot, but not write to (ie fastboot oem unlock hangs and doesn't give any error response)
  3. I can detect it with flashtool in S1boot mode, but again cannot write to it. It hangs/fails when trying to write to it both from Androxyde's Flashtool and with SUS
I feel like there must be something very obvious that I'm missing, as I cannot see what I'm doing wrong.
Any ideas?

If you did OEM unlock did you use the key you got from Sony's website?

The code is fastboot OEM unlock 0xKEY

Sent from my Xperia SP using XDA Free mobile app
19th June 2014, 10:06 AM   |  #3  
Orkeren's Avatar
OP Senior Member
Flag KÝbenhavn
Thanks Meter: 65
 
292 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by noahvt

If you did OEM unlock did you use the key you got from Sony's website?

The code is fastboot OEM unlock 0xKEY

Sent from my Xperia SP using XDA Free mobile app

yes I did. I've unlocked quite a few phones by now.
What happens is, that it seems to accept the fastboot command and then hangs.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes