FORUMS

nexus one cyanogen mod 10

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By flexninja21, Junior Member on 19th June 2014, 09:44 AM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
i just flashed my phone with cyanogen mod 10.1 and the installation aborted and said problem with symlinks...and the phone wont get past the opening logo
 
 
19th June 2014, 10:10 AM |#2  
R_a_z_v_a_n's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
XDA Assist Team
Thanks Meter: 2,837
 
More
Quote:
Originally Posted by flexninja21

i just flashed my phone with cyanogen mod 10.1 and the installation aborted and said problem with symlinks...and the phone wont get past the opening logo

Hi there,

Did you performed full wipe before flash the ROM and GApps?
For more informations please read carefully this thread of CM10.1 ROM: [ROM] [4.2.2] [April 07 2013] VJ CM10.1 | Jelly Bean 4.2.2 - v6.0 for N1 - I guess this is what you try to flash.
Or this : [ROM] [JB 4.2.2/4.3] [Oct 14] Unofficial CyanogenMod 10.1/2 | Fully Working

And follow the installation steps EXACTLY:

Quote:

Wipe full except SD card, flash the ROM
Run A2SD script from terminal emulator provided
Go to Settings -> Launcher -> Homescreen -> Check "Stretch screens", Un-check "Scroll wallpaper", Check "Wallpaper quick render"
Make sure to check your APN settings are correct and change if it's different. Turn of GPS if not used, tap 7 times on Build Number to get Performance and Developer options.
Reboot and wait for 5min

If you have more questions you can try to ask in related forum of Nexus One Q&A, Help & Troubleshooting


LE: One more thing @flexninja21 in addition:

As my team colleague @demkantor said (thanks bro ) you may use a custom recovery [S-OFF] BLACKROSE (Custom HBOOT) [2012.04.21] and try again.
Last edited by R_a_z_v_a_n; 19th June 2014 at 03:01 PM.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes